"Igrzyska w Soczi - olimpijski ogień
zanurzył się w Bajkale
Dzisiaj, 23 listopada (13:17)
Olimpijski ogień zanurzony został w
Irkucku w wodach jeziora Bajkał.
Pochodnia, umieszczona w specjalnej
kapsule, powędrowała pod
powierzchnię w asyście trójki
płetwonurków."
Wlasnie dzisiaj rozpaczal sie nowy sezon,
macie jakies oczekiwania po tym sezonie, po Igrzyskach?
Ostatnio zmieniony przez ChodnikowyWilk 2020-11-21, 20:04, w całości zmieniany 5 razy
Sporty zimowe lubię oglądać, bo Polacy często wygrywają Podobnie lubię też oglądać podnoszenie ciężarów (mój kolega ćwiczy, dobrze mu idzie ), odnosimy jakieś tam w końcu sukcesy.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Lubię oglądać igrzyska, zarówno letnie, jak i zimowe, a jeśli chodzi o nadzieje medalowe w Soczi, to liczę oczywiście na nasza królową zimy czyli Justynę Kowalczyk, niezawodnego Kamila Stocha i złotoustego Piotra Żyłę Jeszcze panczenistki mogą powalczyć. Medal każdego innego zawodnika/drużyny będzie niespodziewany, aczkolwiek mile widziany.
A jeśli chodzi o sezon zimowy, to w skokach pewnie znów wszystkich przyćmi Schlierenzauer, aczkolwiek mam nadzieję, że Stoch i Żyła powalczą o jakieś pucharowe zwycięstwa, a w biegach będzie niezmiennie ciężka rywalizacja Kowalczyk z Bjoergen i Johaug.
Skoki nudne???? Nigdy w życiu, co ty mówisz??? Biorąc pod uwagę, że kierunek wiatru ciągle się zmienia, można wyjechać z torów i pierd****ć na zbyty pysk, to jest bardzo emocjonujący sport. Ja zawsze śledzę z zapartym tchem
[ Dodano: 2014-01-18, 14:43 ]
Antybristler napisał/a:
Ale chociaż coś wygrywamy, a nie jak w tą gupią piłkę nożną...
Piłka jest świetna! Oczywiście nie mówię o tej polskiej
_________________ "So would you kiss the sun goodbye? And give your life to never die?"
Skoki są fajne jak nasi dobrze skaczą Kiedyś było tylko: "Zawołaj mnie, jak Małysz będzie skakał", teraz mamy więcej skoczków, którzy osiągają sukces i całkiem nieprzewidywalny sezon. Najpierw niespodziewana i trochę szczęśliwa wygrana Bieguna, potem dobra dyspozycja Ziobry, a w międzyczasie jeszcze Stoch został liderem Pucharu Świata. Ciekawe tylko, jak to będzie wyglądać w Soczi, bo ostatnio skoczkowie mają chyba zniżkę formy.
Licze na KK Stocha ale na Olipiadzie bedzie mial "tylko" jeden zloty medal.
a Kowalczyk?
Kowalczyk na pewno będzie walczyć o złoto, w końcu to nasza królowa zimy Chociaż łatwo nie będzie, bo Bjoergen cały czas pompują koksem i pewnie w Soczi dziwnym trafem będzie w najlepszej "formie" A co do skoków, mam nadzieję, że znów Ammann nie zgarnie złota
Mircalla napisał/a:
Niekoniecznie, bo ja odkąd pamiętam kibicowałam Norwegom, Finom i Niemcom, więc nawet jeśli nasi nie skaczą dobrze, to i tak mam komu kibicować
Sporo tego, jakbyś jeszcze kibicowała Austriakom, to byś miała zawsze kogoś "swojego" na podium
Licze na KK Stocha ale na Olipiadzie bedzie mial "tylko" jeden zloty medal.
a Kowalczyk?
Kowalczyk na pewno będzie walczyć o złoto, w końcu to nasza królowa zimy Chociaż łatwo nie będzie, bo Bjoergen cały czas pompują koksem i pewnie w Soczi dziwnym trafem będzie w najlepszej "formie" A co do skoków, mam nadzieję, że znów Ammann nie zgarnie złota
Mircalla napisał/a:
Niekoniecznie, bo ja odkąd pamiętam kibicowałam Norwegom, Finom i Niemcom, więc nawet jeśli nasi nie skaczą dobrze, to i tak mam komu kibicować
Sporo tego, jakbyś jeszcze kibicowała Austriakom, to byś miała zawsze kogoś "swojego" na podium
Niektórym Austriakom też kibicuję
_________________ "So would you kiss the sun goodbye? And give your life to never die?"
To mi akurat nie pasi... Ale dla polskich skoków to naprawdę niezły dzień, chłopakom należą się gratulacje. Cieszy mnie zwłaszcza forma Stocha, wygranie konkursu i dobra forma na tydzień przed igrzyskami w Soczi to dobry prognostyk przed walką o medale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum