Czyli w rozwinięciu to co mamy na pulpicie.
Kliknij=powiększ.
Na moim pulpicie są dwa ukryte foldery, jeden to IE w którym trzymam moje własne stworzone programy i inne tego typu. Drugi to niewidzialny folder bez nazwy, są tam głównie gry,śpiewy, muzyka, prezentacje do szkoły, pluginy na serwer, hacki, programy do nagrywania. Innych rzeczy wyjaśniać chyba nie muszę
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Medale: Brak
Wysłany: 2013-11-24, 11:45
http://oi40.tinypic.com/34smi9z.jpg
Mój pulpit, lubię go. Nie mam ukrytych folderów, ale są takie jak "duperele" czy "jjjj" gdzie mam wszystko i nic. ;p
_________________ Ludzie zakładają, że lubię szyszki.
Lubię.
=====================
Nabijam godziny na forum.
Zak nagrywasz jakieś filmiki? Bo widzę, że jeszcze Camtasie masz
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że Twój avatar pochodzi z foobara
a ja mam porządek, bo wolę mieć jak najmniej ikonek na pulpicie (główne foldery i nowe gry) i wchodzić na wszystko przez start :o w dodatku mam kompozycję ok 5 tapet zmieniających się co 10 sekund.
jednym słowem nie ma czego i jak pokazywać.
I TEŻ MAM UKRYTY FOLDER. to znaczy niewidzialny. i raczej miałam, gdzieś go zgubiłam.
Wow, Wojtek Tapetę masz fajną, ale nie lepiej te wszystkie pliki z Korwinem i inne wrzucić do jakiegoś folderu? Ja bym się w tym wszystkim pogubił, zresztą przez taką ilość plików na pulpicie komp się dłużej ur.uchamia.
http://i.imgur.com/9cGukpA.jpg
Ale macie bajzel wszędzie, tak powinien wyglądać każdy szanujący się pulpit. Poza tym pasek zadań na dole jest niewygodny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum