Koleżanka mieszka w Londynie i opowiadała mi kiedyś, że jej były chłopak jakiś francuz wezwał elektryka czy tam znajomego elektryka żeby mu żarówkę wymienił. Ja pierdole co za pizda, a koleś rocznik chyba 90
Piiizda, co bedzie jak trzeba będzie coś bardziej skomplikowanego zrobic np. zapalić w piecu? Poradz jej żeby od niego spieprzala... gdzie właśnie pieprz rośnie
[ Dodano: 2016-07-30, 22:14 ]
a były, no to madra foka
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ukryłem bo mnie jeszcze chuj pozwie.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Bardzo chce przeczytać wiadomość, więc napisałam to co napisałam. Wiem, ze wartośc merytoryczna jest zerowa, ale lubię wiedzieć
[ Dodano: 2016-07-31, 17:19 ] ZróbmySobieKupę, Ale to wina ojca, ze mu łba do tyłka nie skręcił i sobie na takie coś pozwolił. Jestem jedynaczką, gdy mieszkałam jeszcze z rodzicami to mój tata z jakiś powodów uważał, ze mała blondyneczka 1.6m to to samo co syn 2na 2m, Z tatą robiłam wszystko od skręcania mebli, malowania szafek, ścian po skręcanie altany w ogrodzie. Dzięki temu jak byliśmy studenci na dorobku sama wytapetowałam nam sypialnię, powiesiłam grzejniki itd. (mój studiował w innym mieście i wracał do domu tylko na weekendy)
Ja też jedynak i też wszystko sam robię, bo chcę. Chcę umieć i głupio mi gdy ktoś robi a ja siedzę. Ale to bez znaczenia jak widać :v Nawet mu kiedyś na stancji kocioł gazowy ustawiałem bo nikt nie umiał a zimno było
_________________ I'm boring myself just talking about this.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum