Do roku 1958 się nie cofnę, za dużo roboty, poza tym mało utworów znam z tamtego okresu.
Pomyślałam, że sama stworzę topkę przebojów, które uważam za największy hit danego lata.
Poprzedzam pytanie - tak, nudzi mi się XDD
Oczywiście można przedyskutować każdą propozycję. Ewentualnie z czymś się nie zgodzić, bo jest lepszy utwór z danego roku.
Tak wiem, niektóry utwory mogą być zaskokiem, że traktuje je jako hity, cóż, kwestia sentymentu.
Ja wystartuję od roku 1980 do obecnego.
1993 - UB40 - I Can't Help Falling in Love With You
Serio? Tej wersji nie da się słuchać...
Lilith_Madness napisał/a:
2017 - AronChupa ft. Little Sis Nora - Llama in My Living Room
SERIOO?! Ta piosenka leci przynajmniej dwa razy w ciągu nocy w radio i mam jej dość, jej wkurwiająca. Tego się słuchać nie da, a co mówić o nazywaniu jej najlepszą w ciągu roku.
O reszcie się nie wypowiem, bo nie chciało mi się patrzeć. Zerknęłam tylko na rok moich narodzin i ostatnią.
2017 - AronChupa ft. Little Sis Nora - Llama in My Living Room
SERIOO?! Ta piosenka leci przynajmniej dwa razy w ciągu nocy w radio i mam jej dość, jej wkurwiająca. Tego się słuchać nie da, a co mówić o nazywaniu jej najlepszą w ciągu roku.
O reszcie się nie wypowiem, bo nie chciało mi się patrzeć. Zerknęłam tylko na rok moich narodzin i ostatnią.
Tutaj albo Lama, albo Despacito. Despacito dla mnie jest niestrawne.
Ostatnio zmieniony przez Lilith 2017-09-08, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
1993 - UB40 - I Can't Help Falling in Love With You
Serio? Tej wersji nie da się słuchać...
Co Ty gadasz, Nadire, właśnie ta wersja jest najlepsza
Moris - statystycznie najbezpieczniejszym środkiem transportu jest pociąg. Samolot jest zaraz po nim.
Lilka - dobra lista Przynajmniej jeśli chodzi o lata 80. i 90. XXw. bo reszta mnie aż tak nie interesuje Kilka utworów bym wprawdzie zamienił, ale reszta jest całkiem zacna :]
Hm, musiałbym sprawdzić po kolei daty większości utworów z tej listy: http://forum.mistrzowie.o...p=232241#232241
+ jeszcze jakieś 30 innych, których tam nie było. I jeszcze to uszeregować wg najbardziej przeze mnie lubianych piosenek. Trochę mi się nie chce
Cóż, z latami 80., 90. i pierwszą połową lat 00. miałam taki problem, że się wahałam między wieloma utworami, ale kierowałam się sentymentem, co lubiłam najbardziej i jakoś tak najmilej wspominam. Bo późniejsze lata to już było trochę gorzej
Czemu lata 80. są takie idealne i czemu już ich nie ma (w muzyce)
i dobrze
w latach 80 nie było MaSu
[ Dodano: 2017-09-08, 23:05 ]
a tak całkiem serio to tylko Mainstream był spoko w latach 80, dzisiaj, dzięki piractwu mamy mnóstwo mniejszych wykonawców którzy grają świetną muzykę, a dzięki piractwu możemy ich łatwo odkryć w internetach
a tak całkiem serio to tylko Mainstream był spoko w latach 80, dzisiaj, dzięki piractwu mamy mnóstwo mniejszych wykonawców którzy grają świetną muzykę, a dzięki piractwu możemy ich łatwo odkryć w internetach
Paanie, a w latach 80. to niby nie było piractwa? Kto miał magnetofon, ten nagrywał z radia na kasety wszystkie fajniejsze utwory bo tylko w taki sposób można było je pozyskać
Paanie, a w latach 80. to niby nie było piractwa? Kto miał magnetofon, ten nagrywał z radia na kasety wszystkie fajniejsze utwory bo tylko w taki sposób można było je pozyskać
Toż ja tak robiłam jeszcze, póki u mnie neta nie założyli
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum