Jak zrobi video z ogonem to dam nawet i dwa grosze. A co mi tam, trzy grosze
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Bardzo fajne Moja siostra często robi takie koktajle, ja parę razy też i muszę do tego wrócić, bo to jednak świetna porcja witamin, a ostatnio za dużo jem przetworzonego jedzenia.
I smakowo też da się zjeść, kwestia przyzwyczajenia i dobrania odpowiednich składników
I smakowo też da się zjeść, kwestia przyzwyczajenia i dobrania odpowiednich składników
potwierdzam, a nawet jeśli by się dało sam seler z liśćmi i wyszłoby mega gorzkie to wychodzę z założenia że to nie ma smakować tylko dawać premie do HP
potwierdzam, a nawet jeśli by się dało sam seler z liśćmi i wyszłoby mega gorzkie to wychodzę z założenia że to nie ma smakować tylko dawać premie do HP
Jak w tej piosence:
♪ Gorzki lek najlepiej leczy... ♫
No i źle zrobiłeś, jest zielony więc daje premie do staminy
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Jak mnie choróbsko rozpierdoli, zgodzę się na każdy antybiotyk, tylko nie na Duomox. Jak zażywałam kilka razy, to teraz zawsze proszę, by mi inny przepisali, bo przy tym to przez sam smak aż mi się rzygać chce.
Wykonujący lot pokazowy samolot Su-27UB z dwuosobową załogą podczas manewru na małej wysokości na skutek utraty kontroli przez pilota wpadł w tłum widzów. Zginęło 77 osób a 543 zostały ranne. Załoga zdołała się katapultować w ostatniej chwili i przeżyła z nieznacznymi obrażeniami. Obaj piloci zostali potem skazani na kary 14 i 8 lat więzienia oraz wypłatę milionowych odszkodowań na rzecz ofiar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum