Heeelp :< Telefon mi dzisiaj zdechł i muszę się szybko rozejrzeć za jakimś nowym, a się kompletnie nie znam. Mogę na to przeznaczyć maks 300-400zł. Prawdopodobnie wezmę u operatora, tak żeby płacić miesięcznie do 30zł. Coś polecicie? Waham się między tymi dwoma:
Xiaomi, w tym przedziale cenowym lepszych flaków nie będziesz miała w telefonie. BTW, sama się rozglądam za jakimś siaomi, bo odkąd wyłączyli mi Messengera kurwica mnie strzela
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
W ogóle ostatnio jakiś boom jest na te chińskie telefony, bo jeszcze rok temu sporo osób mówiło, że gówno, a w sklepach nawet o nich nie słyszeli. A teraz...
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
I tu byś się pomylił Wilku Siaomi słynie z dobrych telefonów - kiedyś ich mankamentem były skrzypiące i rysujące się klapki - teraz ten problem zlikwidowali.
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Cóż, jeśli chodzi o LG, to one mają chujowe głośniki.
co xD
Sandra - odpisałem już ci na fb
[ Dodano: 2017-04-10, 17:41 ]
widzu napisał/a:
W ogóle ostatnio jakiś boom jest na te chińskie telefony, bo jeszcze rok temu sporo osób mówiło, że gówno, a w sklepach nawet o nich nie słyszeli. A teraz...
W Polsce jest boom i nic w tym dziwnego.
Polaków nie stać na S8 czy iPhone 7 za 4 tyś złotych. Nie stać ich nawet na średniaki za 1,5 tyś.
A w najniższym segmencie cenowym czy tego chcesz czy nie pod każdym względem wygra Xiaomi.
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2017-04-10, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum