ciekawe czy da się poniżej 30. wychodzi na to, że mam 20, wyglądam na 15, zachowuję się na 16, jestem nieogarnięta życiowo jak 8latek, a internet mi mówi, ze mam 33. wyliczając średnią wyszło mi, że mam 18. TO MA SENS.
wyszło 30.... WAT?
Pytanie polityczne mnie zagięło. Do wyboru oddzielnie conservative i liberal, a ja conservative liberal jestem : |
Też miałem ten problem . Mi wyszło 36. Zaznaczyłem liberal, bo jednak wolność jest dla mnie ważniejsza od tradycji ( chociaż tradycja jest bardzo ważna) .
Oooo! Dajcie mi tu jakiegoś wojującego ekologa. Zmasakruję go! Ale nie Shar - mentalna ponad trzydziestolatka, która wygląda na 15 lat to moje marzenie...
A w teście wyszło mi 43. Nie jest źle - myślałem, że będzie więcej. Zwłaszcza, że aż 3 pytania dotyczyły bezpośrednio ajfonów, ajpadów i innych ajpierdołów, których nie mam, chyba, że w d...e.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
30
Ale to mi wygląda na Amierykańską stronkie a tam każdy ktoś myśli odrobinę więcej i poważniej od ameby jest uważany za nudziarza i starca a w modzie jest natomiast podążanie ślepo za modą i bycie wyluzowanym kretynem. Normalnemu europejczykowi ciężko zejść do takiego poziomu
_________________ I'm boring myself just talking about this.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum