Wysłany: 2016-10-08, 08:27 Konto zamkniete (ale jednak nie)
Taka ciekawostka.
Ostatnio napisal do mnie jakis EvansBlue i na koncu komentarza napisal "wczoraj zamknalem konto"
Mysle sobie: pewnie sobie jaja robi ze niby wczoraj skoro wlasnie napisal komentarz. Wchodze w jego profil konto faktycznie zamkniete ale nie widac przeciez od kiedy.
Wchodze dzis na mistrzow a tam nowe komentarze od niego
Konto nadal zamkniete
Z tego, co widzę, to ostatni komentarz napisał wczoraj o 21:06. Więc teoretycznie mogłoby być tak, że napisał te komentarze, potem PW do Ciebie, a na końcu zamknął konto. A informacja w PW, że już od poprzedniego dnia ma konto zamknięte, byłaby trollem
No wlasnie nie.
Napisal ten komentarz http://mistrzowie.org/677992#comment_612212
wtedy wszedlem w jego konto i faktycznie bylo zamkniete. ale pomyslalem wtedy ze dodal najpierw komenta a potem zamknal lonto. Teraz wierze w to ze faktycznie dzien wczesniej juz zamknal konto a nadal moze pisac komenty
pewnie jakis bug
chociaz przeszla mi przez glowe pewna mysl.
W jednym z komentarzy pisaal cos o icku. Moze to jakis jego kumpel albo nawet on sam ma multi i w opisie o sobie wklepal jakis skrypt ktory zamienia wyglad jego profilu na zamkniety.
Z drugiej strony w opisach o sobie jest wylaczony html...
Bartek, czyli mówisz, że to błąd? A może celowo sobie admini mistrzów tak wymyślili, żeby można było z konta zamkniętego pisać wiadomości, na wypadek gdyby ktoś się jednak rozmyślił?
Tak bardzo wyjebane... Witaj temaciku, poznaj pana ignora.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum