Słyszał ktoś o tej grze? Kiedyś, dawno temu chwilę w to grałam, ale jakoś tak porzuciłam. Ostatnio przeczytałam artykuł http://mmo24.pl/gry/mmorp...ze-tej-jesieni/ i jakoś tak postanowiłam na nowo się tym zainteresować Z tego co widzę, to takie lepsze niż Metin i tańsze od WoW.
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
No to to samo co w tym roku nie uu to nie jest kwaśne w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie ma problemu z odbiorem nie jest wiem co mam na to imię to właśnie wysłałem do Ci się dany utwór to utwór to zachęcamy wszystkich do tego koszyka i do tego komentarza zgłoś zgłoś do usunięcia a ja mam pytanie do odnośnie tej chwili jest w porządku obrad na pewno razie potrzeby proszę wybrać nr lotu tylko y tu jest link nie działa lub mi się podoba mi na tym forum dyskusyjne dla o tym jak w temacie i wiadomości ze spółek giełdowych na nie nie nie mam nie wiem czy nawet to nie czytałem na to nie pytanie o odnośnie tej tego typu w są na tyle dobrze na tym to nie jest to możliwe dzięki to nie jest to kwaśne nie ma co problemu z odbiorem osobistym i w sumie ogóle nie mam pojęcia co to za jest to bardzo proszę o wysyłkę za wszystko wygląda wszystko o co mi wysłałeś więc w jak najszybszym czasie nie wiem jak się okazało się że to jest to możliwe bardzo proszę o pomoc w tej sprawie i w sumie ogóle to nie jest to dla was wie o co mi wysłałeś do mnie wtf więc jak tylko się da się zrobić to w w większości e w tym momencie nie jestem zainteresowany ofertą nr telefonu do Pana ministra finansów z tym że się nie no spoko to jak najbardziej odpowiada mi się nie chce mi się udało to w ogóle wszystko to tylko na tinderze Aleksandra Wielkiego w dniu koncertu na pewno jest to możliwe proszę wybrać nr lotu szczegóły ceny cena całkowita długość wkładki do koszyka i tak dalej pójdzie to w sumie to nie jest kwaśne.
Pisze posta żeby sprawdzić ukryta wiadomość i nie miałem lepszego pomysłu niż to co Swift mi podsuwal
Rosomak tundrowy[3], rosomak (Gulo gulo) – gatunek drapieżnego ssaka lądowego z rodziny łasicowatych (Mustelidae), doskonale przystosowanego do zimowych warunków życia. Jest jednym z największych – obok ariranii amazońskiej i kałana morskiego – przedstawicieli rodziny łasicowatych. Ze względu na wygląd uważany był początkowo za bliskiego krewniaka psów lub niedźwiedzi. W wielu regionach niesłusznie uważany za zwierzę bardzo agresywne, wręcz krwiożercze[4]. Ze względu na mobilny tryb życia jest zwierzęciem trudnym do obserwowania i – w efekcie – stosunkowo słabo poznanym. Jest prawdopodobnie najsłabiej poznanym gatunkiem spośród dużych drapieżników lądowych.Obecnie występuje na odludnych terenach w tajdze i tundrze północnej Europy (Skandynawia), Azji oraz Ameryki Północnej (Kanada i Alaska). Preferuje tereny górzyste. W przeszłości zasięg jego występowania w Ameryce Północnej rozciągał się po Kolorado, Indianę i Pensylwanię.
Rosomaki zostały niemal doszczętnie wytępione w Stanach Zjednoczonych (poza Alaską), a w Kanadzie ich liczebność znacznie ograniczono – zwłaszcza w Kanadzie południowej i wschodniej, gdzie praktycznie już nie występują. W Europie pozostały jeszcze dwie populacje: jedna w północnej części Półwyspu Skandynawskiego, wzdłuż wybrzeży Norwegii i Szwecji, druga na obszarze od Finlandii po rosyjską Republikę Karelii.
W Europie kontynentalnej według danych z lat 2010-2012 (z wyłączeniem Rosji, Białorusi i Ukrainy) żyło 1250 rosomaków (według tabeli S12 w tym artykule liczebność wynosi 1084–1386 szt.), podczas gdy według danych za okres 1950-1970 roczną populację z tego samego obszaru szacowano na 350–530 egz[5]. Występowały one tylko w Finlandii, Szwecji i Norwegii[6]. Obszar stałego zasięgu wynosił 247 900 km², podczas gdy w okresie 1950-1970 areał zasięgu szacowano na 112 200 km²
[ Dodano: 2016-08-30, 22:24 ]
Macbed pomysł tak głupi że aż zabawny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum