Wysłany: 2016-07-26, 21:49 IV edycja najprawilniejszego turnieju w sieci
elo, ogłaszam czwarty turniej w quizwanie
chcieliście rywalizację par, a ja na to że spoko ale pod warunkiem że pary będą miały w miarę równy poziom.
dlatego, poza tym że po turnieju dam kolorki dwóm osobom, podzielę Was na dwie grupy, każdy w grupie zagra po 2 mecze na zasadach jak w lidze, a potem dobiorę Was w pary na zasadzie: pierwszy z grupy A z ostatnim z grupy B, drugi z grupy A z przedostatnim z grupy B itd.
i teraz mam zagwozdkę
czy drugą fazę czyli właściwy turniej par przeprowadzić mam ligowo, pucharowo czy po brazylijsku jak w ostatniej edycji?
pozostawię to Wam.
osobiście chciałbym drugą albo trzecią opcję bo mam już jakieś koncepcje co do pojedynków 2v2 które się odbędą w tej fazie, a co do pierwszej nie mam żadnego pomysłu. Janek poratuj.
w każdym razie turniej tradycyjnie rozpocznie się pierwszego dnia miesiąca, zapisy trwają do niedzieli i Sandrę zapisuję od razu bo prosiła o to.
Tylko taka mysl mi zaswitala, czy nie oplacaloby się specjalnie być ostatnim żeby później z 1 w grupie rozjebac reszte?
tyż prawda, też o tym pomyślałem jak wpadłem na ten pomysł, ale liczę na Waszą uczciwość
niedawno jak miałem bardzo nudny dzień to spisałem wszystkie oficjalne pojedynki w historii forum i zrobiłem z tego ranking jak w kurniku, chyba gdzieś go mam na dysku ale głowy nie daję. można by było zrobić pary na podstawie tego rankingu ale na 90% wyjdzie na to że będę grał z Sandrą
[ Dodano: 2016-07-26, 23:21 ]
Moris299 napisał/a:
a jak ja chciałem na normalnych zasadach zorganizować to kurwa nie spierdalaj moris xDDDDDD
HERP TYLKO MOJE TURNIEJE MAJĄ NORMALNE ZASADY DERP
JESTEM POWAŻNYM ORGANIZATOREM
TEN TURNIEJ JEST POWAŻNY
no sory ale to forum już udowodniło, że są osoby oszukujące w samym turnieju
Powinniśmy posłuchać Morysa.
Już wiele razy zawodnicy brali doping, a stawką nie są jakieś miliony dolarów, tylko kolorek na forum, tym bardziej powinniśmy przed zalogowaniem się do aplikacji zbadać graczy czy wzięli pewne nielegalne substancje.
no sory ale to forum już udowodniło, że są osoby oszukujące w samym turnieju
Powinniśmy posłuchać Morysa.
Już wiele razy zawodnicy brali doping, a stawką nie są jakieś miliony dolarów, tylko kolorek na forum, tym bardziej powinniśmy przed zalogowaniem się do aplikacji zbadać graczy czy wzięli pewne nielegalne substancje.
sory ale ja korzystam z faktów, ta osoba się przyznała sama później
a kto to był ? kmwtw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum