Ok, już chyba wszystko jasne, ale poczekamy do końca tygodnia... nie spodziewałem się w sumie takich wyników serio, myślałem że będzie przewaga tak nad nie i to duża. PS. ja zagłosowałem na nie kek heheszki troll level expert lelelele śmieszki
Reaktywuję temat (a właściwie kradnę stary temat Wilka żeby nie zakładać nowego xD)
W związku z tym, że niektórzy ludzie przesadzili ze zbyt prowokacyjnymi avatarami i sygnaturkami:
1) Wszystkie osoby, które, zdaniem administracji, przekroczyły granicę będą miały zdjęte avatary/sygnaturki na mocy punktów regulaminu 6a i 14a.
2) Wszystkie sygnatury z komiksu "pączki wypełnione miłością" także zostają zdjęte. Nie oznacza to jednak zakazu wrzucania samego komiksu (6c), ale nadużywanie tego prawa (spamowanie nim) może skutkować usuwaniem go i ukaraniem za pomocą ostrzeżenia wrzucającego (ponownie 14a)
3) Temat "229 męskich mężczyzn dla Morisa" leci do kosza (14a)
4) Żadna z osób, które zostały ukarane usunięciem avatara i/lub sygnaturki NIE zostanie za wrzucenie ich ukarana ostrzeżeniem (16b)
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Sprzeciw! Mój awatar nie miał nic sprośnego i prowokacyjnego. Ot zwykłe umięśnione ciało różowego potworka. Nawet gdyby był pokazany w całej okazałości, nie byłoby treści +18, bo te potworki (tak jak zwykłe pluszowe misie czy Tytani z SnK) nie mają genitaliów. Krótko mówiąc: admin BAAKAAA!
PS.
_________________ .
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22219 Skąd: Village killed by planks
widzu, nie zasłaniaj się żałosnymi przepisami dla żałosnych adminów rodem z shindena, którzy poprzez nadmierną władzę i karanie bo takie mają widzimisię, przedłużają sobie e-penisa.
[ Dodano: 2018-10-16, 15:54 ]
Czy po odpowiedniej cenzurze mój awatar nadal jest "zbyt prowokacyjny"?
_________________ .
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22219 Skąd: Village killed by planks
Jakbyście nie przekroczyli cienkiej granicy dobrego smaku (Twój już na niej balansował, Morisa poszedł krok dalej) nie byłoby problemu, i nawet sygnaturki by nie poleciały. A tak to macie z własnej winy ¯\_(ツ)_/¯
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum