Cała akcja miała na celu zakończenie dziecinady, którą od pewnego czasu odqrwia Moris związaną z 8888 postem.
Wyciąg z ShoutBoxa:
Cytat:
i [Dzisiaj 16:53] ChodnikowyWilk: #archeologwidzu
i [Dzisiaj 16:53] Zabek05: ej wodzu co Cię wzielo na wykopaliska w hydeparku?
x e i [Dzisiaj 16:54] widzu: Piszę posty w tematach, w których Moris ma ostatnią wiadomość, żeby nie mógł sobie cały czas usuwać do 8887
i [Dzisiaj 16:55] Zabek05:
i [Dzisiaj 16:58] ZróbmySobieKupę: aaa, chyba, że tak
i [Dzisiaj 16:58] Zabek05: przyłączam się do akcji:)
i [Dzisiaj 17:00] Mormegil: powitalnia czysta
i [Dzisiaj 17:02] Zabek05: nie lepiej przenieść z kosza jakiś temat w którym Moryc ma dokładnie jeden post?
i [Dzisiaj 17:03] Zabek05: taki o offtop na przykład: http://forum.mistrzowie.org/viewtopic.php?t=2865
i [Dzisiaj 17:03] ChodnikowyWilk: ja chyba nie powinienem się rpzyłączać do spamowania ale chuj tam
i [Dzisiaj 17:03] Zabek05: jak usunie się ostatni post Moryca to ten bedzie mial 8888 postów
i [Dzisiaj 17:03] Marcin55522: ale się Davos wkurwi jak przyjdzie
i [Dzisiaj 17:08] ChodnikowyWilk:
i [Dzisiaj 17:08] ChodnikowyWilk: Davosie spokojnie nie denerwuj się
i [Dzisiaj 17:09] ChodnikowyWilk: Powodzenia ze screenami dnia
i [Dzisiaj 17:09] Ascara: Czy istnieje jakiś konkurs na liczbę odkopów, którego nie znam?
i [Dzisiaj 17:09] Mormegil: weź niepierdol
i [Dzisiaj 17:09] Mormegil: to do Davosa
i [Dzisiaj 17:10] Mormegil: ej, to chyba wszystko, co?
i [Dzisiaj 17:10] ChodnikowyWilk: the best of
i [Dzisiaj 17:10] Zabek05: spamujemy The Best Of czy nie?
i [Dzisiaj 17:10] Mormegil: xD
i [Dzisiaj 17:10] Zabek05: bo tego jest w chuj i jeszcze troche
i [Dzisiaj 17:11] Mormegil: jadziem tam
i [Dzisiaj 17:11] Zabek05: chyba że Moryc nie umie usuwac tematow
i [Dzisiaj 17:11] ChodnikowyWilk: a wy mozecie usuwać?
i [Dzisiaj 17:11] ChodnikowyWilk: jak wy nie to on też nie
i [Dzisiaj 17:12] Zabek05: mozna usuwac tematy jak nie ma zadnej odpowiedzi
i [Dzisiaj 17:12] Zabek05: ej Wilku
i [Dzisiaj 17:12] Zabek05: pozamykaj te tematy lepiej
i [Dzisiaj 17:12] Zabek05: zamiast je spamowac
x e i [Dzisiaj 17:12] widzu: Weź się ktoś zajmij Muzyką, bo nie chcę robić spamu dla samego spamu, a na Muzyce się nie znam.
x e i [Dzisiaj 17:12] widzu: Zabek05, ale niektóre tematy warto odświeżyć
i [Dzisiaj 17:13] ChodnikowyWilk: jak już Mormegiusz zaczął to mi się nie chce
i [Dzisiaj 17:13] Zabek05: chodzilo mi o te tematy z the best of
i [Dzisiaj 17:13] Zabek05: nie zaprzeczam ze ten np. temat Shar z hydeparku jest ciekawy motzno
i [Dzisiaj 17:13] ChodnikowyWilk: no te tematy już morm spamuje
i [Dzisiaj 17:14] Marcin55522: Skurwysyny
i [Dzisiaj 17:16] ChodnikowyWilk: Ja uciekam, co złego to wy
i [Dzisiaj 17:17] Mormegil: skończyłem
i [Dzisiaj 17:19] Mormegil: wnoszę o łagodny wymiar kary
i [Dzisiaj 17:21] Mackers: Morys kurwiu
x e i [Dzisiaj 17:21] widzu: Kto się zajmie Muzyką? Ale tak żeby spam był na temat.
i [Dzisiaj 17:21] Mackers: Mormegil kurwiu
i [Dzisiaj 17:22] Mackers: Na początku pomyślałem że to Morys coś odpierdziela
i [Dzisiaj 17:22] Mackers: Zawiodłem się na zastępcy
i [Dzisiaj 17:23] Mormegil: to jest w imię wyższej sprawy
i [Dzisiaj 17:23] Mormegil: coby Morys nie usuwał postów
i [Dzisiaj 17:23] Mormegil: widzu, mogę i muzykę wziąć
i [Dzisiaj 17:23] Mormegil: i tak mam przejebane
i [Dzisiaj 17:26] Mackers: Aaa, rozumiem
i [Dzisiaj 17:26] Mackers: No to poruczniku, moje kondolencje
x e i [Dzisiaj 17:27] widzu: Mormegil, muzyki jest mało
i [Dzisiaj 17:27] Zabek05: Już muzykę zaspamowałem
i [Dzisiaj 17:27] Mackers: Przy ilu postach morys "odchodzi", 8888?
i [Dzisiaj 17:27] Zabek05: ta
i [Dzisiaj 17:28] Zabek05: tu zostały 2 tematy w polityce: http://forum.mistrzowie.o...t=1241&start=20
i [Dzisiaj 17:28] Zabek05: i ten: http://forum.mistrzowie.org/viewtopic.php?t=1391
i [Dzisiaj 17:29] Zabek05: http://forum.mistrzowie.o...t=2654&start=80
i [Dzisiaj 17:31] Mackers: Dobra robota
Jako że jestem inicjatorem akcji, całą winę i WSZYSTKIE warny biorę na siebie (w szczególności te Mormegila).
I chyba w tym momencie mogę się od razu na miesiąc pożegnać.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Ostatnio zmieniony przez Davos 2016-05-09, 23:48, w całości zmieniany 2 razy
Nie mogę Ci oddać swoich warnów. Jestem dumny z tego co zrobiłem, dążąc do tego wspaniałego celu, będąc świadomym możliwych konsekwencji i jestem gotów powziąć na siebie implikacje swoich działań.
Wszyscy byliśmy w pełni świadomi swoich czynów i jesteśmy gotowi ponieść konsekwencje.
Ja, jako najwyższy remover, jestem gotów usłyszeć szczególnie wysoki wyrok.
Sorry, Moris, ale to Ty odpierdalasz jakąś manianę, że hurr durr odejdę jak będę miał 8888 postów, a potem stare usuwasz, burząc równowagę forum, i dalej piszesz.
Wysoki sądzie, przepisy regulaminu przepisami regulaminu, sucha litera prawa suchą literą prawa ale jego duch, esencja tychże przepisów, przenikająca każdy paragraf głęboko humanistyczna spuścizna wieków dorobku prawniczego, ten odwieczny nieuchwytny a przecież tak wyczuwalny nawet dzisiaj topos, szepczący delikatnie acz stanowczo do ucha każdego prawodawcy i tegoż prawa egzekutora: "bronić sprawiedliwych, karać występnych - po to jesteś! Temu służysz!" każe mi, mimo pozornie ewidentnych dowodów winy podsądnych, zakrzyknąć tu i teraz z całą mocą: W IMIENIU PRAWA, BOGA I HISTORII! W IMIĘ LUDZKOŚCI! DO CHUJA WACŁAWA! UNIEWINNIĆ ICH!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Skoro to temat o Morysie który ma zamiar kończyć z forum po napisaniu 8888 postów to ja proponuję Ismailesowi żeby opuścił forum po osiągnięciu 627 postów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum