Jak ktoś nie wie o co chodzi to już wyjaśniam:
plansza jest podzielona na kilkadziesiąt kawałków, na których leżą kostki. Waszym celem jest podbicie całej planszy. Klikacie na swoje pole, a potem na pole sąsiada. Jak wyrzucicie więcej - przejmujecie dane terytorium. Jak nie - na atakującym polu pozostaje wam jedna kostka.
Jak ktoś nabierze wprawy to można zagrać online tutaj: www.kdice.com
Nie kumam tej gry. Za pierwszym razem zniknąłem z mapy zanim się zorientowałem co się dzieje. Jak pizda jakaś normalnie. Za drugim trwało to długo ale i tak mnie roznieśli bo zupełnie nie mam pojęcia od czego zależy ile nowych kostek się dostaje po każdej turze.,
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jankiel, kostki dostaje się w zależności od największej liczby połączonych ze sobą kawałków
Oto przykład:
czerwony dostaje 5 kostek (największe skupisko ma po lewej), zielony 6
[ Dodano: 2014-12-24, 02:59 ]
od 3 godzin gram online i już 2 raz pod rząd dostaję w pizdę przez chujowe położenie i to, że startuję ostatni wtedy byłem 4 na 5 graczy, teraz odpadłem jako pierwszy
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Głodnemu chleb na myśli. Ale żeby nawet w wigilię być głodnym? toż to już grzech nieumiarkowania.
A na temat: chyba skumałem tę grę. Na 5 partii wygrałem 3 więc przynajmniej rozumiem o co biega.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
kurde, na początku tej gry jest spoko bo nikt nic nie gada
a potem zostają 3 osoby i zaczyna się "flag red", "you can have my kill" - CZYLI CO, i zadawanie mi głupich pytań i "i think he's new"
są mili ale mi głupio i się tym stresuję xD bo nie wiem czego ode mnie chcą
jeden mi dzisiaj wytłumaczył co to jest to "flag" ale i tak nie do końca wiedziałam co mam robić, bałam się go atakować bo niby jak jest flag to współpracujemy
kurde no czy nawet przez internet muszę być taka społecznie zacofana xD
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Ignoruję to. Sam przeciw wszystkim Jak Arnie w dżungli. Wygrywam i wsiadam do śmigłowca.
........................
........................
Aha. Dobrze ze dorzuciłeś bumerang z taką mocą że doleciał z tą wiadomością do Polski. Już zaczyna zawracać więc dołączam do niego tą wiadomość i niech leci do Australii. Jak odczytasz i znowu nie będziesz miał dostępu do kompa to odrzuć do mnie potwierdzenie.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum