Przetrząsnęłam już dosłownie chyba cały internet żeby znaleźć Autodesk Inventor 2010. Oficjalnie dostępna jest tylko najnowsza wersja programu (jakieś 2016 professional), której ba, nie tylko mój stary laptop za nic by nie obsłużył, ale nawet strona, z której się ściąga jest na tyle bystra, że zamiast guziczka "pobierz" pokazuje coś w stylu "no chyba Cię głowa boli, ten komp tego nie udźwignie" Potrzebuję jak najstarszej wersji tego programu, na uczelni mamy 2010, więc pomyślałam, że też poszukam, ale niestety nie daję rady
Tak, znalazłam to. Zauważ, że to się da ściągnąć tylko z całym pakietem innych programów: AutoCAD Mechanical 2010 PL, Autodesk Vault 2010 PL i Autodesk Design Review 2010, co robi z tego ponad 7GB do ściągnięcia kiedy sam Inventor ma 3. Ale dobra, zdecydowałam się, kupiłam sobie transfer 5GB jakąś godzinkę temu i po paru minutach nierobienia niczego nagle zniknęły mi z tego 3 giga i napisałam do adminów zapytanie co się z nimi stało...
[ Dodano: 2016-01-19, 22:46 ]
Moris299 napisał/a:
weź podpierdziel z uczelni zgraj sobie z C:\Program Files na pendrive albo chumrę np google drive
O, dziękuję, jest jakiś promyczek w moim raczej pochmurnym dniu dzisiaj
No właśnie głupio, że na uczelni z góry założyli, że wszyscy uczniowie mają super najlepsze w świecie komputery i sobie poradzą z mega wypasioną wersją programu, z którego muszą użyć tylko to, co potrafi nawet najstarsza Ajaj
To zależy od wersji, ale tak te programy są prostsze. Najnowszy Inventor upomina się o ponad 40GB wolnego dla niego I pozwala się ściągnąć tylko na dysku C
[ Dodano: 2016-01-19, 22:55 ]
widzu napisał/a:
Może coś udostępniasz na swoim chomiku w opcji "pobierz z transferu właściciela"?
Jak udostępniasz coś komuś na chomiku do pobrania, to mogłaś przypadkowo kliknąć opcję, że pozwalasz, żeby ludzie te pliki pobierali z Twojego transferu.
[ Dodano: 2016-01-19, 22:57 ]
BTW, macbed, love178, może po prostu... powiększcie partycję C?
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Tylko, że ja absolutnie nic nie kliknęłam na Chomiku od momentu zakupu transfera, a rzeczy, które piszesz, nawet nie znam, bo generalnie nie korzystam z tej stronki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum