Informacja o śmierci Alana to było dobicie mojego i tak już popsutego humoru.
Oczywiście najbardziej mi zapadła w pamięć rola Snape'a, czyli jedna z moich ulubionych postaci w HP (a może nawet ulubiona), to on właśnie nadał jej życie, jego osoba przeniosła postać profesora eliksirów z książki na film. Za to mu dziękuję. Za Snape'a ma u mnie szacunek, który pozostanie na wieki. No ale nie tylko HP, bo przecież sprawdzał się w komediach (Love Actually) czy filmach akcji (Die Hard)
Nie wiem czy kojarzycie go z innych Ról ale zagrał bardzo fajną role w Pachnidle jak ojciec jedne z zabitych dziewczyn przez głównego bohatera. Smutna wiadomość.. bardzo smutna..
Jebać Harrego Pottera! HANS GRUBER I SZERYF Z NOTTINGHAM NIE ŻYJĄ!
Ale poza tymi dwoma rolami zgadzam się z Zakiem. Gość był niezły ale bez jakiegoś szału. Co do roli w Harrym Potterze to nie wiem - nie oglądałem żadnego.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Co do roli w Harrym Potterze to nie wiem - nie oglądałem żadnego.
O, mamy jednak coś wspólnego w filmach
macbed napisał/a:
HERETYCY!
Ja myślę, że w moim przypadku zlew na Pottera to przede wszystkim kwestia wieku. 99% użytkowników tego forum było w targecie dla którego ta książka została napisana, wręcz dorastała razem z głownym bohaterem. Jak w Polsce pojawił się pierwszy Harry Potter to, jeśli wierzyć wikipedii co do daty wydania, od jakiegoś tygodnia miałem już za sobą pierwsze epizody erotyczne (i to z kobietami, a nie z tatą jak te dziwolągi jarające się Potterem bo w dzieciństwie skrzywiono im psychę - sorry, nie mogłem się powstrzymać) więc jedyne co mogłem mieć na 7-latka który ma zostac czarodziejem i zbiera kurwa magiczne fasolki czy co to tam było - to wyjebane. i tak już zostało.
Przeczytałem za to wszystkie inne, wszystkie nie będące Harry Potterami, ksiązki Rowling i każda z nich jest co najmniej dobra! I je szczerze polecam. Ale Harry? Pffff
Stąd mi Rickman kojarzy się przede wszystkim ze "Szklaną pułapką" i "Robin Hoodem: Księciem Złodziei" gdzie był nadekspesyjną i przeszarżowaną przeciwwagą dla drewnianego jak zawsze Kevina Costnera. I za te dwie role, nie wybitne, ale kultowe mu na drogę!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wiesz... lubię Bruce'a, zajebisty kolo z niego, ale akurat przyćmienie go pod względem aktorskim to nie jest jakieś wybitne osiągnięcie. A Rickman tego nie zrobił. ale o zmarłych tylko dobrze więc: Costnera przyćmił. I Radcliffa zapewne również.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum