10/10
Jesteśmy pod wrażeniem. Albo jesteś piętnastolatkiem, albo mieszkasz z gimnazjalistą pod jednym dachem, innego wytłumaczenia po prostu nie widzimy."
10/10, ale to jest chujowe bo:
- część z tego to podstawowa wiedza jaką się siłą rzeczy zdobywa surfując w necie
- o rozsypce "1D" trąbią wszystkie media, więc ciężko nie wiedzieć
- o popku podobnie
- najstarszy abstrachuj ma prawie 30 lat więc no kurwa
- Minecraft, vlogi, snapchat itp. to wszystko jest używane przez osoby w różnym wieku.
No dobra wyszło mi 4/10
Ale serio nie marnuje czasu na informacje które są zbędne dla mnie, jak będziecie mieć quiz z Star Wars to będzie full
Btw. wcześniej byłem szczęśliwym człowiekiem a tutaj na forum dowiedziałem się że jest coś takiego jak snapchat, i teraz też jestem szczęśliwym człowiekiem który wie co to snapchat ale ma to w dupie
Ale tak jak piszecie, ten test jest tak skonstruowany, że łatwo go rozwiązać nawet nie będąc na bieżąco ze wszystkimi youtuberami, Gangami Albanii itp.
Ze snapchata w życiu nie korzystałem, ale mniej więcej wiem, co to jest; w życiu nie widziałem filmiku żadnego Reziego, ale łatwo było zgadnąć, że robi gameplaye; o One Direction gdzieś kiedyś przeczytałem w sieci (może nawet na mistrzach); Hejtujemy.tv i Hipserjada.tv w ogóle nie znam, ale widziałem kilka filmików Abstrachuje; blog i vlog wiadomo, każdy to wie; Gangu Albanii w życiu nie słuchałem, ale wszędzie o tym gadają, nawet tu na forum więc łatwo było się domyślić; z challenge też wiadomo, w końcu dopiero co mieliśmy modę na Ice Bucket Challenge; z Honey Skarbek i Margaret się pomyliłem; o Tvitch.tv pierwszę słyszę, ale też wiadomo, że musiało chodzić o gry komputerowe no i Minecraft, w którego ani razu nie zagrałem, ale screeny z niego wrzucał choćby Antek na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum