_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Powiadam Wam, że ilość plusów będzie spadała i coraz trudniej będzie osiągać wysokie wyniki, bo ludzie są mniej aktywniejsi i bardziej nieskorzy do plusowania. Kiedyś oceny po plus kilkadziesiąt to była norma, a teraz to jest prawie nieosiągalne.
Powiadam Wam, że ilość plusów będzie spadała i coraz trudniej będzie osiągać wysokie wyniki, bo ludzie są mniej aktywniejsi i bardziej nieskorzy do plusowania. Kiedyś oceny po plus kilkadziesiąt to była norma, a teraz to jest prawie nieosiągalne.
E, no to mi się dziś pofarciło. 52 na plus za 3 komentarze.
A łączna średnia: 4,7299.
Mnóstwo komentarzy na zero bo nie śpię po nocach więc komentuję już podczas oceniania poczekalni (bo owszem- robię to! ) . I myślę "fajny skrin, mam dobrą ripostę - piszę!" A skrin okazuje się niefajny i frunie do archiwum.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
średnia 4,61 szkoda, że 1/3 moich komentarzy to dyskusje polityczne ciągnięte po dziesiątki komentarzy gdzie jedyną oceną jest minus jeden od kontrdyskutanta
średnia 4,61 szkoda, że 1/3 moich komentarzy to dyskusje polityczne ciągnięte po dziesiątki komentarzy gdzie jedyną oceną jest minus jeden od kontrdyskutanta
Anwers bo wdajesz się w wymianę ognia zamiast być jak Lucky Luke - strzelasz raz i odjeżdżasz w stronę zachodzącego słońca.
........................
........................
Komentarzy 226, pkt za komentarze 1677 czyli wychodzi średnia 7,38 w zaokrągleniu do dwóch miejsc po przecinku. Zaniżają mi komentarze nieocenione w ogóle, bo na ogół główną przeglądam pod koniec dnia i wtedy coś dodaję, tylko że mało kto to potem przeczyta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum