Właśnie odwiedził Cię dobry duch zjaranej kozy
Napisz w ciągu minuty "Allahu Akbar", a spotka Cię wieczne szczęście i 72 kozie dziewice
W przeciwnym wypadku ten zjebany temat trafi do ignorowanych, a Tobie będzie smutno
Tja, jakiś ksiadz wyznał publicznie, że jest gejem i od razu nagle stał się gwiazdą wszystkich lewicowych mediów, które normalnie po Kościele jadą jak po łysej kobyle
Icek nie ciesz się, księdzu już zajęty, ma swojego dzwonnika.
Nie jara mnie hipokryzja i wspólne klepanie paciorków
Davos napisał/a:
Tja, jakiś ksiadz wyznał publicznie, że jest gejem i od razu nagle stał się gwiazdą wszystkich lewicowych mediów, które normalnie po Kościele jadą jak po łysej kobyle
I od razu wszyscy prawacy zabrali siędo krzyczenia, że on ma oddać pieniądze za edukacje, nie ma prawa być księdzem a jak jakiś gwałci dzieci albo ma kochankę to znowu lewacki atak na kościół
Co nie zmienia faktu że w lewackich mediach teraz bedzie brylował.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
a bo ja nie obejrzałam tego co wrzuciłeś tylko dzisiaj widziałam z nim kawałek wywiadu i był taki... straszny ale może to jest po prostu ten typowy dla księży styl wypowiedzi połączony ze zdenerwowaniem
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum