Ohoho... jest kurwa kozak w świecie. To co? kiedy się spotykamy na podwórku na łamanie nosów?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Cześć, MaciekWaisuta. To niesamowite jak bardzo troszczysz się o kogoś kto przewodniczył rebelii przeciwko Tobie. Sądząc po ilości literówek w Twoim poście mogę sądzić, że pisałeś go pod wpływem ogromnych emocji. Niesamowicie wzruszyłeś mnie swoją dobrocią i oddaniem. Oczywiście z całego serca wierzę Ci i nie śmiem podejrzewać (tak jak inni źli ludzie tutaj), że jesteś Krokorokiem - człowiekiem tak żałosnym, że przejmuje się jakimś forum tak bardzo, że brak słów.
to oczywiście bzdura, wali od ciebie Krokiem na kilometr. człowieku ogarnij się i znajdź sobie życie zamiast ośmieszać się w internecie...
_________________ .
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Super, jak coś, to mogę sędziować walkę. Boks, MMA, a może amerykański teatr dramatyczny zwany Wrestlingiem?
Sam mnie swego czasu wyzwał do walki na przechwałki. A potem spierdolił...
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Sam mnie swego czasu wyzwał do walki na przechwałki. A potem spierdolił...
Widzę, że między Wami to jakaś konkretniejsza i dłużej trwająca walka. W każdym razie jakbyście Panowie zdecydowali się na walkę wręcz, to służę pomocą jako sędzia.
Chyba muszę doczytać, kim jest ten Krokorok. Widzę, że większość pisze "cześć", ale "cześć pożegnalne".
_________________ 1) "We can't avoid the battle, but we can choose the battlefield."
2) Secret Service - Tajemnicza Zastawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum