Wysłany: 2015-09-30, 19:41 ABAROS mówi wszystkim CZEŚĆ!
Cześć!
Wszyscy użytkownicy na chwilę zaniemówili i wstrzymali oddech, ponieważ na forum pojawił się najbardziej nieśmieszny i wyczekiwany od lat użytkownik - ABAROS.
Dobra, teraz tak na serio. Założyłem konto na forum Demotywatorów i obiecałem, że tutaj również się pojawię, więc słowa dotrzymuję. Swoją drogą pamiętam, jak Bartek pisał mi kawał czasu temu, żebym założył konto. Zrobiłem to teraz, ale musicie mi wybaczyć - nie każdego stać na Mozillę, a Internet Explorer dopiero co wczytał stronę.
Oho! Patrzcie, kto nam tu zawitał! Koleś z kurą w avatarze, którego często widzę na mistrzach! Pamiętam, że przez jakiś czas w avku obok kury widniał Małysz
Witaj na forum, Abarosie
Ostatnio zmieniony przez Szyszek 2015-09-30, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
Pamiętam, że przez jakiś czas w avku obok kury widniał Małysz
Nie "obok kury", lecz obok Kurczaka. Owszem, Adam Małysz chciał sobie z nim zrobić zdjęcie, więc ciężko było odmówić. Kurczak Euzebiusz próbował kiedyś swoich sił w skokach narciarskich. Niestety okazało się, że jest nielotem. Gorsze wyniki od niego miał tylko Robert Mateja i Lech Poznań.
Nie "obok kury", lecz obok Kurczaka. Owszem, Adam Małysz chciał sobie z nim zrobić zdjęcie, więc ciężko było odmówić. Kurczak Euzebiusz próbował kiedyś swoich sił w skokach narciarskich. Niestety okazało się, że jest nielotem. Gorsze wyniki od niego miał tylko Robert Mateja i Lech Poznań.
No fakt, to rzeczywiście jest kurczak. Wybacz mi, aczkolwiek nie jestem dobrym ornitologiem i mam problemy z odróżnieniem kury od kurczaka.
Aczkolwiek Robert Mateja nie był złym skoczkiem. Zajął kiedyś 5 miejsce na mistrzostwach świata. A skoro Robcio miał gorsze wyniki od Kurczaka Euzebiusza, to znaczy, że Ebi był kiedyś minimum czwarty?
Eeee tam, przypadek. Ja kiedyś niechcący zająłem drugie miejsce na 800 metrów i tylko dlatego, że myślałem, że to bieg na 400 metrów i pierwsze kółko biegłem szybciej niż powinienem. Co prawda nie były to Mistrzostwa Świata, ale liczą się chęci.
_________________ 1) "We can't avoid the battle, but we can choose the battlefield."
2) Secret Service - Tajemnicza Zastawa
Nie, czwarty nigdy nie był, ale Kurczak Euzebiusz wykonał kilka fenomenalnych skoków. Jubilerzy w Londynie do tej pory zastanawiają się kto ukradł ich miliony. Nawet nazwali go "Królem Karo".
Eeee tam, przypadek. Ja kiedyś niechcący zająłem drugie miejsce na 800 metrów i tylko dlatego, że myślałem, że to bieg na 400 metrów i pierwsze kółko biegłem szybciej niż powinienem. Co prawda nie były to Mistrzostwa Świata, ale liczą się chęci.
ABAROS napisał/a:
Nie, czwarty nigdy nie był, ale Kurczak Euzebiusz wykonał kilka fenomenalnych skoków. Jubilerzy w Londynie do tej pory zastanawiają się kto ukradł ich miliony. Nawet nazwali go "Królem Karo".
Ale to już serio jest śmieszne Już cię lubię, zią! I Kurczaka Euzebiusza też!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum