Ledwo się zdążyłam przywitać na oficjalnym forum, ale witam ponownie wszystkich i dziękuję, Bartek, za zaproszenie;) Rozejrzę się;)
Mam na imię Aneta, a moje zamiary - jak zwykle - są niecne, otóż zamierzam uprzykrzyć Wasze życia swoją osobą i przelać w Wasze niewinne duszyczki nieco mojej wulgarnej zajebistości!
Ledwo się zdążyłam przywitać na oficjalnym forum, ale witam ponownie wszystkich i dziękuję, Bartek, za zaproszenie;) Rozejrzę się;)
Mam na imię Aneta, a moje zamiary - jak zwykle - są niecne, otóż zamierzam uprzykrzyć Wasze życia swoją osobą i przelać w Wasze niewinne duszyczki nieco mojej wulgarnej zajebistości!
Pozdrawiam;)
Lecę po kalendarz, sprawdzić kiedy mam jakiś wolny termin na spotkanie
Nieee... "bum bum" w pierwszym poście to oczywiście cenzura! Obiecuję więcej nie używać takich słów jak "wulgarna zaje.bistość" ;p (administracjo, wybacz, musiałam sprostować).
Bartek - jestem za opiciem mojego przybycia, ogłaszam ten dzień Świętem Brutalki ;p
Odpowiadając na pytanie o nick - jestem fanką gier, głównie RPG, ale grywam też w CoD:MW, CoD: BO i CoD: MW3 - stąd moja brutalność;)
Populacja użytkowniczek zwiększa się. Atak powitalny użytkowników za 3... 2... 1...
Witaj Obstawiam powyżej 5 stron tematu
Podobno na jednego faceta w Polsce przypada 5 kobiet - tutaj widzę, że jest odwrotnie
PS Pomóżcie mi w takim razie zebrać te 60 postów, mogłabym rozmawiać sama ze sobą, ale wolałabym już bardziej swojej sytuacji nie pogarszać, w końcu się doigram i zapakują mnie w kaftan
Hm, z jakiegoś powodu to zdjęcie w większym wydaniu ma zbyt dużo KB Jeśli masz sposób na zmniejszenie rozmiaru pliku bez konieczności pomniejszenia samego zdjęcia - oświeć mnie, bo ja za bardzo się z komputerami nie rozumiem ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum