No i dobrze zrobili. Wreszcie skończą się sytuacje, że ten sam skrin trzy razy w ciągu tygodnia trafia na główną
nie wydaje mi sie, ze pisze "bylo" pod kazdym takim screenem, z ciekawosci dodam screena ktory juz byl i zobaczymy czy zaszczyci mnie swoim oryginalnym komenatrzem, w co watpie
Swoją drogą ciekawe, czy ona pisze "było" bo tylko pamięta, że dany screen już był, czy też może musi też w ramach swoich obowiązków odnajdywać dany screen jako dowów? Bo jeśli tak, to ma dosyć nieciekawą fuchę Ale wtedy pewnie podawałaby też w komentarzu linka do screena, który już był na głównej.
I ciekawe też, czym się zajmuje Malva1987.
Kurczę, dziewczyna z mojego rocznika, a już jest adminem na mistrzach. Takiej to dobrze
[ Dodano: 2015-03-14, 01:57 ]
Chociaż w sumie zdaje się, że są tam i młodsi admini :]
Swoją drogą ciekawe, czy ona pisze "było" bo tylko pamięta, że dany screen już był, czy też może musi też w ramach swoich obowiązków odnajdywać dany screen jako dowów? Bo jeśli tak, to ma dosyć nieciekawą fuchę Ale wtedy pewnie podawałaby też w komentarzu linka do screena, który już był na głównej.
Czemu? My z Morisem wzięliśmy to z pocałowaniem ręki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum