6 poprawnych, 2 niepoprawne. Nie wiem czy się cieszyć, bo podobno prawdziwy stuprocentowy samiec alfa z brzuchem i z piwem w ręce, nie odróżnia kolorów poza chujowym, fajnym i pedalskim
Kurde, pokazują mi pomarańczowy a nie ma takiej opcji xD
6
poprawnych
2
niepoprawnych
Ale dużo strzelałem
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Stwierdzam 3/8... Doszukałam się ośmiu błędów w teście gdyż brakowało poszczególnych odpowiedzi:
-pomaranczowy
-ciemnoniebieski
-fioletowy
-bordowy
-szary róż
-brązowy
-fioletowy
-zielony
Mój sposób rozwiązywania
1:
Indygo to jest jakiś inny, jakiś z fioletem
gołębie nie są pomarańczowe
to orcha
2:
Szmragd jest zielony więc nie
Khaki to nie mam pojęcia co to
Błękit powinien być jasny ale to nie ma sensu to błękit pruski
3:
Kobalt to chyba jakiś czarny, alabaster w sumie też
Cykcośtam wygrywa
4:
Bugrund, bo gdzieś to słyszałem ale nie wiem gdzie i mi się z czerwonym kojarzy. I bordo to ciemnoczerwone a brzmi podobnie
5: Akwamaryna to nie jest, daje na marsala bo mi się z jakąś rybą kojarzy a jak ryba to łososiowy a ten kolor to ciemny łososiowy
6:
Malachid jest chyba zielony, na porcelane to nie wygląda, zostaje ubuntu
7: Tutaj poległem ale przecież ametysty mają taki kolor to ametystowy
8: platynowy to nie jest a malachid chyba jest zielony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum