Główna Poczekalnia Dodaj Moje screeny Najlepsze screeny dnia Prywatne wiadomości Zjedź najsamkurwadół Powrót do góry Forum Demotywatorów



Poprzedni temat «» Następny temat
Forum -> "Nie odnaleziono serwera"
Autor Wiadomość
bartek82r 
Założyciel Forum


Dołączył: 18 Wrz 2013
Posty: 6906

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2015-07-17, 10:47   Forum -> "Nie odnaleziono serwera"

Od dwóch dni mam problem.

Mianowicie jak w pasku adresu wklepię adres forum to wyrzuca mi "Nie odnaleziono serwera"

Muszę wejść na mistrzowie.org i kliknąć odnośnik do forum. Dopiero wtedy łapie :/

(Mozilla/windows 8)
 
 
Mackers 


Wiek: .
Dołączył: 12 Lip 2014
Posty: 7361

Medale: 9 (Więcej...)

Wysłany: 2015-07-17, 11:03   

Zainstaluj Fedorę.
 
 
ChodnikowyWilk 
Junior Admin
Nie taki jak kiedyś


Wiek: 26
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 13335
Skąd: Kraków

Medale: 12 (Więcej...)

Wysłany: 2015-07-17, 11:06   

To sprawdz na innych przegladarkach, to bedzie wiadomo czy problem z firefoxem czy nie.
 
 
bartek82r 
Założyciel Forum


Dołączył: 18 Wrz 2013
Posty: 6906

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2015-07-17, 11:13   

Mackers napisał/a:
Zainstaluj Fedorę.


Gotowe





Co dalej?

[ Dodano: 2015-07-17, 11:16 ]
ChodnikowyWilk napisał/a:
To sprawdz na innych przegladarkach, to bedzie wiadomo czy problem z firefoxem czy nie.





Na IE działa :(
 
 
ChodnikowyWilk 
Junior Admin
Nie taki jak kiedyś


Wiek: 26
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 13335
Skąd: Kraków

Medale: 12 (Więcej...)

Wysłany: 2015-07-17, 11:18   

No to klasycznie, na poczatek sprobuj wyczyscic ciasteczka (cookies).
 
 
Mackers 


Wiek: .
Dołączył: 12 Lip 2014
Posty: 7361

Medale: 9 (Więcej...)

Wysłany: 2015-07-17, 11:19   

Jakby to nie dało rady to usuń również pamięć podręczną.
 
 
bartek82r 
Założyciel Forum


Dołączył: 18 Wrz 2013
Posty: 6906

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2015-07-17, 11:32   

ChodnikowyWilk napisał/a:
No to klasycznie, na poczatek sprobuj wyczyscic ciasteczka (cookies).




Działa :-D

Dzięki

[ Dodano: 2015-07-17, 11:32 ]
Mackers napisał/a:
Jakby to nie dało rady to usuń również pamięć podręczną.


 
 
icywind
Loża Szyderców+
Iuzja


Wiek: ego
Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 18925
Skąd: Drusselstein

Medale: 24 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2015-07-17, 11:51   

Mackers napisał/a:
Zainstaluj Fedorę.

:scared:



:wnerw:



:kick:

[ Dodano: 2015-07-17, 11:51 ]
to moja kwestia
_________________
Twoje posty są reakcją na upadek twojej ego struktury >~\<€?,\|,<>|<~\_~<.<>
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Czy wiesz, że...

Strona wygenerowana w 0.076 sekundy. Zapytań do SQL: 20