Skoro tak to co jest złego w jeszcze jednym równym userze we władzach? Co zaszkodzi? Chyba, że to co mówisz nie jest prawdą i wtedy byłby powód, żeby władza przeciwko temu występowała!
Ty masz jakiś fetysz dziwny, że podnieca Cię wieczne szukanie dziury w całym? Myślałem, że nie lubisz dziur :I
A tak od siebie dodam:
Nie. To nie jest trafiony pomysł. Mamy już administratorów i moderatorów. Nie potrzebny jest kolejny. I to na dodatek zmieniający się co jakiś czas.
Zresztą, jeżeli jedyną jego funkcją byłoby to rzekome "reprezentowanie praw użytkowników", to tutaj skucha. Czy obecni moderatorzy tego nie robią? Otóż tak! Więc proszę nie dorabiać do tego pomysłu żadnych dziwnych ideologii reprezentowania "zwykłego ludu" i, że tak powiem, stania w opozycji do obecnej administracji, jakby to był jakiś reżim.
Ja się na to nie piszę i ignoruję ten temat.
Pozdrawiam.
A tak od siebie dodam:
Nie. To nie jest trafiony pomysł. Mamy już administratorów i moderatorów. Nie potrzebny jest kolejny. I to na dodatek zmieniający się co jakiś czas.
Zresztą, jeżeli jedyną jego funkcją byłoby to rzekome "reprezentowanie praw użytkowników", to tutaj skucha. Czy obecni moderatorzy tego nie robią? Otóż tak! Więc proszę nie dorabiać do tego pomysłu żadnych dziwnych ideologii reprezentowania "zwykłego ludu" i, że tak powiem, stania w opozycji do obecnej administracji, jakby to był jakiś reżim.
Pozdrawiam.
A tak od siebie dodam:
Pozdrawiam.
:I
I tak teraz jesteście tą samą osobą ;_;
[ Dodano: 2015-06-08, 21:46 ]
Szyszek27 napisał/a:
Więc proszę nie dorabiać do tego pomysłu żadnych dziwnych ideologii reprezentowania "zwykłego ludu" i, że tak powiem, stania w opozycji do obecnej administracji, jakby to był jakiś reżim.
Nie reżym tylko tytania! Tyraniczna tyranizująca tytania! Trzeba cośz nią zrobić!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum