Kupiłam niedawno komputer no i mam taki problem, że co chwila wyskakuje mi takie okienko:
nie umiem tego wyłączyć, nie pomaga kliknięcie w opcję bo to cholerstwo się cały czas pojawia help
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
[ Dodano: 2015-06-10, 23:55 ]
nie to się dzieje cały czas. wyskakuje mi co jakiś czas ogólnie nie tylko przy filmach
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
według moich przeglądarek mam włączone javascript. java zainstalowana, więc zobaczę co się będzie działo.
sprawdziłam i nic nie mam takiego. wyszukałam to w necie, ale nie mam takich programów. wszystko wygląda ok, a to coś się dalej pojawia
Odpal program kliknij "scan" poczekaj chwilę aż przeskanuje i klknij "clean" po wszystkim wyskoczy informacja, że komputer musi się uruchomić ponownie. Po tym już nie powinno być problemu.
Wiem, że już Barbuszka napisała ale dopiero ogarnąłem ten temat: To javascript hakiery (/.-) (/.-)
Mało danych. Pojawia to się jak próbujesz otworzyć jakiś film w przeglądarce, używasz przeglądarki czy może cały czas wyskakuje nie ważne co robisz? Jeśli przy filmach to działa to tak przy jakichkolwiek filmach czy tylko na tej jednej stronie?
Trollowy sposób: Spróbuj usunąć powiązanie notatnika z plikami o rozszerzeniu .js
wyczyściłam i zobaczymy czy się pojawi. to okienko wyskakiwało bez względu na to co robiłam na kompie. ale z drugiej strony ja mam zawsze otwartą przeglądarkę z pocztą i fejsem.
[ Dodano: 2015-06-11, 22:46 ]
już się nie pojawia, mam nadzieję, że już się nie pojawi.
Fudal, komp jest nowy, nie ma powodu do robienia formatu bo po co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum