Witam, mam pytanie do administracji serwisu mistrzowie.org.
Mianowicie, czy screeny z tego forum juz nie maja prawa bytu na glownej?
Ponizej jest przyklad, nie za dobry screen z duuzo nizsza srednia ocena wszedl na glowna,
gdzie screen z forum dalej lezy w poczeklani, zapewne polezy jeszcze troche i trafi do archiwum.
a moze jest to jest ta perelka jak pisal WLSZ, ktora w razie suszy podniesie poziom glownej?
ps. tym tematem nie chcialbym psuc naszych dobrych relacji, zalezy mi tylko na rzetelnej odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2014-05-13, 10:25, w całości zmieniany 1 raz
Główna główną, ale ja wciąż uważam że to nieśmieszne
Najlepsze, że ja też
Sharvari napisał/a:
ja nawet nie rozumiem.
No bo po zwycięstwie Bródki o te 0.003sekundy Polacy maja przejebane w Holandii bo Holendrzy będą źli na nich ale i tak lepiej im w Holandii niż w Polsce...
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
icywind tak bardzo niezrozumiany przez świat
Ale poważnie, często ludzie nie rozumieją co mam na myśli a potem się denerwują, że ja tłumaczę im oczywiste rzeczy, a ja nie wiem co jest oczywiste a co nie oczywiste skoro wy nie rozumiecie oczywistych dla mnie rzeczy
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum