Serdecznie witam wszystkich tutaj zgromadzonych. Konto na Mistrzach mam już czas jakiś, o forum wiedziałem, ale nie rejestrowałem się, bo i na Mistrzach się nie udzielałem zbytnio (teraz zresztą dużo lepiej nie jest ). A że teraz jestem uziemiony i nie mogę nic specjalnie robić to pomyślałem, że warto byłoby jednak coś pokomunikować się (lol) z ludźmi. Wszedłem na Mistrzów, zobaczyłem odnośnik do forum i jestem . Skoro już znacie historię mojego życia, to może jeszcze coś o sobie.
Lubię świerki, trebusze i bieganie w deszczu, nie lubię surówki z buraków, kartonu ocierającego o karton i pętli histerezy magnetycznej. Się rozpisałem. Także tego, pozdrawiam państwa i jeszcze powiem, że macie ładne emotki. I banery też.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
No wiedziałem, że jak ktoś zajrzy, to zapyta
To po prostu działa tak, że nawet jak chcę coś napisać, to nie zawsze chce mi się logować i zastanawiać się nad treścią komentarza. A ten człowiek autentycznie niwelował całe moje lenistwo. Jednak ostatnio stwierdziłem, że już nie będę nic pisał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum