moglibyście wejść na fejsa przez telefonową przeglądarkę?
powiedzcie mi czy możecie normalnie lajkować, rozwijać dłuższe teksty (takim przyciskiem więcej...), albo wysyłać wiadomości?
to są takie rzeczy przy których normalnie strona się nie przeładowuje, a mi właśnie ładuje się za każdym razem gdy zrobię którąś z tych czynności, no i z tego wszystkiego tylko wysyłanie wiadomości działa i to jest męczące
nie wiem czy popsuli jakieś dżawaskrypty czy co i czy to tylko u mnie
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Po raz pierwszy mógłbym to zrobić bo mam już smartfona i internety w telelfonie i w ogóle... ale nie mam fejsubka.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
mi się na operze mini normalnie lajkuje, pisze komentarze, wiadomości, wyświetla powiadomienia, posty z klasowej grupy itd., czasami mam problemy z nawigacją ale to tylko dlatego że wyłączam obrazy dla zaoszczędzenia transferu
nie wyobrażam sobie przeglądania neta na systemowej przeglądarce w telefonie. po prostu są chujowe i tyle. przeglądałem tak neta przez ok. 2 miesiące, potem się dowiedziałem bodajże od Grzejnika (chlip) o operze mini i o niebo lepiej przegląda się strony xD
no właśnie wewnętrznej mam wolne teoretycznie 34Mb, ale on zawsze potrzebuje wolnych 20 których nie mogę wykorzystać, najlżejszy ze wszystkich apek messenger waży 19 prawie nic nie mam na tym telefonie kartę pamięci mam ale przypadkiem ją sobie sformatowałam i dopóki nie odzyskam danych nie chcę jej używać
telefonoweprzygodybarbry problemnakazdymkroku
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum