E tam jak jest to przedstawione normalnie to spoko byle by nie było jak w Mafii 3 że w latach 70 bodajże latasz czarnym szefem włoskiej mafii i wykonujesz brudną robotę. Do teraz mam ból dupy bo gorzej zmarnować pieniędzy chyba nie można
Dla mnie mówienie, że "all lives matters" jest złym stwierdzeniem to rasizm
Ale to jest "Twoja" opinia, czy opinia wykopu?
Ja się czuję jakbyś nie miał własnych opinii tylko robił kopiuj-wklejki z tamtej stronki... Czytając zróżnicowane źródła nie ma się takich opinii, gwarantuję Ci.
Dla mnie mówienie, że "all lives matters" jest złym stwierdzeniem to rasizm
Ale to jest "Twoja" opinia, czy opinia wykopu?
Ja się czuję jakbyś nie miał własnych opinii tylko robił kopiuj-wklejki z tamtej stronki... Czytając zróżnicowane źródła nie ma się takich opinii, gwarantuję Ci.
xD
All lifes matter to jakby był wypadek w kopali i górników zabiło. Ktoś mówił "wspieramy rodziny górników!"
a ktoś inny na to odpowiedział "wspieramy wszystkie rodziny!
[ Dodano: 2020-06-03, 19:10 ]
No nie ma nic złego we wspieraniu wszystkich rodzin ale w takim momencie nie wypada, bo nie o to chodzi z tamtym hasłem xD
Ostatnio zmieniony przez icywind 2020-06-03, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Albo jakby ci górnicy umarli przez czy celowe działania rządu
"Na życie górników ma znaczenie" odpowiedziałbyś "każde życie ma znaczenie" czy jednak potrafiłbyś zrozumieć sytuacje i jakim chujstwem jest odpowiadanie w tej sytuacji w taki sposób?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
a ktoś inny na to odpowiedział "wspieramy wszystkie rodziny!
no jeśli na całym świecie ginie codziennie tysiące członków rodzin - matki, ojcowie, dzieci to dlaczego mamy wspierać tylko żony górników?
No to teraz zauważ, że biali Amerykanie krzyczący "all lives matter" to nie jest odpowiednik innych rodzin którym ktoś zginął, tylko rodzin, u których wszystko gra
Ja się czuję jakbyś nie miał własnych opinii tylko robił kopiuj-wklejki z tamtej stronki...
może lepiej żebym kopiował z reddita, które też jest ściekiem tylko w drugą stronę? Gdzie zamieszki w których rabuje się sklepy i wybija szyby we wszystkim co się napotka nazywają "protestem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum