Cześć!
Mnie już znacie z samego portalu.
Niektórym dałem się poznać z gorszej strony, innym z lepszej, jeszcze inni mają o mnie fałszywe przekonania (również na korzyść).
Hmmm...
Jak zdążyliście się zorientować, jestem matematykiem, od niedawna čechofilem i człowiekiem zainteresowanym głównie historią, kulturą i światem duchowym, psychicznym. Trochę też sztuką.
Oprócz tego jestem zapalonym artystą, rysownikiem (w szczególności na wykładach) i fascynują mnie kolory, światło, generalnie ogólnie pojęte piękno.
To na razie tyle.
Jest tu jeszcze jakiś matematyk? Albo rysownik?
PS O Wszech i Świecie! Pisząc tego posta, zakrztusiłam się tak bardzo, że życie stanęło mi przed oczami, jednak podjęłam desperacką walkę o oddech , a wszystko przy tym: https://www.youtube.com/watch?v=BF1B1dlHEow
Krok od śmierci poprzez utonięcie w łyku wody - tyle mnie kosztowała zwykła, prosta odpowiedź na przywitanie. Boję się kolejnych moich postów skierowanych do Ciebie;) Zapamiętam, że mam nic nie jeść, nie pić w tym czasie, ale kto wie, czy nie spadnę z krzesła i nie uduszę się opleciona kablem od słuchawek? A może mikrofon wbije mi się w oko?
Ale nieważne, co będzie, ważne, że dzisiaj OSZUKAŁAM PRZEZNACZENIE!
To może tak:
RRC = Topologia = Geometria Analityczna > Seks > Rachunek Prawdopodobieństwa.
Cytat:
Bruti wita!
Co konkretnie ze sztuki? Prócz rysunku;)
Oprócz tego jeszcze pisuję (choć ostatnio mniej) opowiadania fantastyczne (mam całe rozbudowane universum).
Próbowałem też komponować, ale niewiele z tego wyszło (brakuje mi zespołu).
No i kulinaria (jeśli można to nazwać sztuką (myślę, że tak)).
A tak poza tym to jestem głównie konsumentem sztuki.
Generalnie najwięcej mam styczności z muzyką. Konkretnie rock progresywny & psychodeliczny.
Cytat:
PS O Wszech i Świecie! Pisząc tego posta, zakrztusiłam się tak bardzo, że życie stanęło mi przed oczami, jednak podjęłam desperacką walkę o oddech , a wszystko przy tym: https://www.youtube.com/watch?v=BF1B1dlHEow
Heh! I am the assasin!
Antybristler napisał/a:
Żółw z Tobą
I z brzuchem twoim.
Ostatnio zmieniony przez Aspirhino 2015-04-21, 21:36, w całości zmieniany 2 razy
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum