pewnie moze dodawac screeny nawet jak nie jest zalogowany, maja jakies inne zabezpieczenia, bo nie wierze, ze wystarczy byc tylko zalogowanym na adminie
Widziałem ostatnio że mają jakąś nową w administracji. Jakaś anna2551 czy ktoś taki (nie pamiętam tych cyferek) Może ona zaczyna przejmować funkcję wlsz albo mu pomaga?
Widziałem ostatnio że mają jakąś nową w administracji. Jakaś anna2551 czy ktoś taki (nie pamiętam tych cyferek) Może ona zaczyna przejmować funkcję wlsz albo mu pomaga?
Może to słynna żona wlsza?
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Bo to jest niewygodne W sytuacja alarmowych, np. neta albo prądu nie ma po prostu nie ma głównej, a można było ją ustawić parę godzin wcześniej. Trzeba wtedy dzwonić po innych adminach żeby wrzucili za ciebie Może właśnie to się wydarzyło?
Zaciekawiło mnie dzisiaj kto zrobił wczorajszą i dzisiejszą główną, skoro wlsz ostatnio logował się 15 lutego wieczorem?
Kto zrobił główną? Wlsz Na mistrzach nie pokazuje się data ostatniego wejścia czy aktywności tylko data zalogowania. Widocznie cały czas jest zalogowany od 15 lutego. Ja na mistrzach praktycznie loguję się tylko wtedy, gdy wcześniej czyściłem cookies. Czyli raz na kilka dni. Normalnie jestem zalogowany non-stop.
Swoją drogą Wlsz ma fajny opis w profilu
[ Dodano: 2015-02-17, 12:59 ]
I moim zdaniem on ma świetną pracę Wiadomo, swoje minusy też to ma, ale i tak wiele osób chętnie by się z nim zamieniło
[Na mistrzach nie pokazuje się data ostatniego wejścia czy aktywności tylko data zalogowania. Widocznie cały czas jest zalogowany od 15 lutego. Ja na mistrzach praktycznie loguję się tylko wtedy, gdy wcześniej czyściłem cookies. Czyli raz na kilka dni. Normalnie jestem zalogowany non-stop.
Jak się nie wylogujesz to nie pokaże nowej daty to fakt. Ale wlsz zawsze miał aktualną datę, co oznacza że zawsze dbał o to żeby się wylogować
Nie codziennie. Sprawdzałem kiedy będzie główna. Czasem wchodzę w jego profil i patrzę kiedy się logował. Główna jest zazwyczaj do 30-40 minut od zalogowania.
PS:Gratuluję zdania testu na spostrzegawczość ale opis to fake
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum