Nie da ci ojciec, nie da ci matka tego co da ci brat. Niedźwiedź
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ale o czym możemy dyskutować na tym etapie? Nie znamy reżysera, scenarzysty czy obsady. Mogę powiedzieć tylko, że ciekawy pomysł na film ale czy coś więcej? No może to, że mam nadzieję, że wyjdzie podobnie jak Isle of Dogs
O chuj ci Wojtek chodzi? Niedawno był taki film w którym niedźwiedź brutalnie, z wyraźnymi elementami BDSM, rucha Leonardo Di Caprio i co? I dostał Oscara. I Leo, i film. A niedźwiedź nie i to już było przykre. Rok później Oscary zgarnął film o, bynajmniej nie platonicznej, miłości upośledzonej niemoty i wodnika szuwarka. Więc ja tam chętnie obejrzę film o miłości misia i laleczki licząc co najmniej na Złoty Glob za scenariusz.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jak ja nie lubię takich filmów to masakra. Zwierzęta se np gadają czy w jakikolwiek inny sposób są jak ludzie, nie wiem dlaczego nie lubię po prostu nie lubię i strasznie mnie to irytuje jak zwierzęta np gadają i jeszcze ruszają pyskami jakby rzeczywiście gadały. Jak taki wysryw oglądam to nie mogę się skupić na niczym innym tylko na takim kretyństwie. Raz oglądałem film o psie bramkarzu- totalna głupota a jak zobaczyłem że ma powstać taki wysryw kolejny to od razu skojarzyło mi się z tym
[ Dodano: 2018-08-25, 14:48 ]
ale z kolei film "Ted" był całkiem przyzwoity ale to może ze względu na poczucie humoru jakie w nim było no i główna postać to nie było zwierze tylko zabawka, może dlatego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum