Bardzo przepraszam ale mój Morisek jest zagrożony z polskiego i z matematyki i nie ma czasu na jakieś głupie zabawy z komputerami bo musi sie uczyć żeby mieć dobre stopnie pójśc na studia i mieć zapewnioną przyszłość. A te komputery to tylko zabierają czas. Tak więc w imieniu syna musze odmówić przyjęcia proponowanej mu posady. Zwłaszcza że widze, ze to wolontariat. No ja bardzo przepraszam ale nie wychowałam frajera co będzie robił za darmo. To wszystko a teraz, synku, zgas ten komputer i marsz do nauki!
Nie są, ruchają się tylko w sex-pw. Ale tak czy inaczej dojebałeś Fudal z ta rekrutacją. Zerowe rozpracowanie kandydatów. Ale i jedno i drugie chyba się nadaje więc ja im życze pwoodzenai a Tobie gratuluję wyboru.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22219 Skąd: Village killed by planks
Nie są, ruchają się tylko w sex-pw. Ale tak czy inaczej dojebałeś Fudal z ta rekrutacją. Zerowe rozpracowanie kandydatów. Ale i jedno i drugie chyba się nadaje więc ja im życze pwoodzenai a Tobie gratuluję wyboru.
Janek dobrze to ujął, chociaż słowa niekoniecznie odpowiednie.
Spokojnie, Fudal, to tylko taki przelotny forumowy flirt, w realu nic nas nie łączy.
widzu napisał/a:
Jeden moderator dostanie sraki z nadmiaru obowiązków. A drugi to na szczęście węgiel.
Moris chyba nie ma aż tak dużo obowiązków... A więc spytam: dlaczego jest węglem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum