1. Mąż mój aka Eminem B)
2. Fokus
3. Sokół
4. Eldo
5. Kali może być, po firmie na propsie
6. Gural
7. Ramonka całkiem git jest
8. Midway! Lubie tego ruska bo jest seksi
9. Hansik Solo też i Luxtorpeda razem
a w dyszke to już nie wiem kogo. Może Ostry. Niech będzie. Problem miałam oprócz czterech pierwszych ;0
Fo na propsie, a Paluch tylko szuka zaczepek i kiedy tylko może to coś odwali, typu promocja płyty to musi się kogoś czepić, lipa troche no ale cóż, stracił dużo w moich oczach, a ten dissik to niestety marne dno dzieciaku
hip hop jest moim zyciem i nie jestem dzieciakiem, ja piłem wódkę z kękim jak Ty jeszcze srałaś w pieluchę fokus jest lamusem i wreszcie ktoś mu to powiedział po tym jak nagrał z dodą, może kiedyś był kimś ale po**bało mu się od hajsu chyba w główce, rap to rap a nie popowe g.....
ten dzieciak to akurat nie było obraźliwe, tylko mam w zwyczaju się tak zwracać do wszystkich i właśnie nie lubię wchodzić w dyskusję z takimi ludźmi jak Ty, szkoda mojego czasu
[ Dodano: 2014-01-25, 00:01 ]
bo i tak nic normalnego z tego nie będzie
Może nie wszystko hiphopowcy traktują jak hip-hop, ale w tym temacie mam jak zęby JP. Kolejność mniej więcej dowolna.
1. Kaliber 44
2. Hans Solo
3. Paktofonika
4. Słoń
5. Abradab
6. Buka
7. K2
8. Miuosh
9. Fokus (nie interesuje mnie w tym temacie zdanie innych, gość nigdy się nie krył, czego w życiu chce)
10. Pezet
ja mam z rapem tak że nie mam konkretnych ulubionych, po prostu jednego dnia katuję jednego rapera, innego kogoś innego itd ;p
1. Eminem, który zdradza Monikę ze mną każdego wieczora bo tak naprawdę mnie kocha bardziej od niego w sumie zaczęłam słuchać rapu, więc czemu go nie lubić
poza tym snoop dogg jest przyjemny, i bardzo lubię OFWGKTA (i każdego z nich osobno też)
w sumie te numerki nic nie znaczą, wybieram w kolejności takiej jak sobie przypomnę ;p
2. Fisz
3. OSTR
4. Buka (chociaz ma taką dziwną manierę w głosie)
5. Bisz
6. Hemp Gru
7. Pfk, Kaliber, Abradab, Rahiiiim
8. Zeus może
aaa nie pamiętam co jeszcze
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Tak się zyje
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
No tak, Barbra mi przypomniała Duet Fisz/Emade cenię, choć nie słucham za często. No i L.U.C. Niesamowite teksty pisze, bawi się językiem, uwielbiam, choć na dłuższą metę męczy to
_________________ Nie ufaj rudym
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
1. Kula
2. Kula
3. Kula
4. Kula
5. Kula
6. Omen
7. Omen
8. Omen
9. Omen
10. Omen
Beka z rapsów.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum