Jesteś seksistą i widzisz we mnie tylko zgrabny tyłek i lśniące futerko na klacie, szowinistyczna świnio. Równouprawnienie według Ciebie to regularny wysiew rolników.
_________________ Nie ufaj rudym
Ostatnio zmieniony przez RudaMaupa 2013-10-24, 22:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie przejmuj się, za następne sto lat ta technika dojdzie też na Antarktydę. Oł... faux pas, przecież wy tam nie macie rolnictwa. Macie już ogień czy dalej surowe ryby wpieprzacie?
[ Dodano: 2013-10-24, 23:16 ]
Matko, ależ ten tekst słaby...
Jeszcze raz: jesteś taki głupi, że zamiast robić coś konstruktywnego, walczysz w kisielu
To wyŻsza kultura jedzenia. Za to wy jecie owoce(czy tam rolników,już sam nie jestem pewien...), które smakUją jak odchody niedźwiedzia polarnego.(powiedZiał mi to kolega, mieszaniec maupy i niedźwiedZia, ja tam nie mam porównania)
PrZez co jesteśmy oryginalni , a nie tak jak wy
, ssaki(ciekawe skĄd ta nazwa... Nie żebym coś sugerował) . Tylko paluch, sierść i kolorki jakw teledyskach discopolo
Od ssania matczynej piersi, niedouku Teraz już wiesz, dlaczego ssaki mówią o ptasich móżdżkach
Ale ponieważ z disco polo to był cios poniżej pasa to... padam... Odchodzę... Ałałała... A...
Arena wolna
[ Dodano: 2013-10-24, 23:39 ]
Nie cierpię disco-polo. Myśl, że mogłabym mieć tam swe początki... Brrr... Nie znoszę... Tylko duża dawka alkoholu może mnie znieczulić na to.
[ Dodano: 2020-11-10, 00:50 ]
No i jego jakoś tam minimalnie pamiętam.
[ Dodano: 2020-11-10, 00:50 ]
Ps. Ruda, słaba walka. Spodziewałem się po tobie więcej.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-11-10, 00:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum