Wysłany: 2016-12-07, 18:29 Sukienki, buty, ubrania itp.
Temat bardziej skierowany do użytkowników płci pięknej i gejów. Inni też mogą się udzielać.
Pomyślałam, że taki temat się przyda, a przynajmniej mi w tej chwili.
Jestem w trakcie szukania sukienki na studniówkę. Szukam takiej najlepiej rozkloszowanej i takiej by pasowała do sylwetki typu V w cenie gdzieś tak do 400zł max. Jak któraś przy okazji coś ładnego znajdzie to może tu wkleić link i fote!
Poza tym w temacie możecie wklejać inne ładne rzeczy do ubrania, które polecacie, podobają się wam albo które kupiłybyście gdybyście miały hajsy lub gdybyście były bardziej pojebane lub odważne
A i można dzielić się tu opiniami!
Ostatnio zmieniony przez widzu 2018-05-01, 20:31, w całości zmieniany 4 razy
Ta druga ładna. wgl 200-300zl sukienki sa spoko ale jak jakaś cudna się droższa trafi to Zawsze w sukienkach zle wygladalam dlatego celuje w coś ładniejszego
daj spokój w sukienkach zawsze się ładnie wygląda, co najwyżej możesz się w niej źle czuć i dlatego ci się tak wydaje
a jakiś konkretny kolor szukasz czy jak się trafi? Przeważnie na studniówkach to wszystkie w czarnych i granatowych to trochę jak na stypie później wygląda...
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
wlasnie nie mam upodobania co do koloru, czerwony mi sie kojarzy z sukienka ktora mialam na balu gimnazjalnym xD i tak głupio bo wszerokosci byla dobra a dekolt mi zwisal bo brak wypelnienia i brzydko wygaldalam ale lepszej sukienki nie bylo
W sumie to nie pamiętam jak wyglądasz... tyle zdjęć waszych widziałam i mi się mylicie to zbytnio nie wiem jak coś zaproponować, ale...
a może coś takiego?
http://styly.pl/wp-conten...niowke-2016.jpg ta ostatnia z takim tym ogonem?
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Wysłany: 2016-12-07, 19:57 Re: Sukienki, ubrania itp.
ProFace napisał/a:
Jestem w trakcie szukania sukienki na studniówkę. Szukam takiej najlepiej rozkloszowanej i takiej by pasowała do sylwetki typu V w cenie gdzieś tak do 400zł max. Jak któraś przy okazji coś ładnego znajdzie to może tu wkleić link i fote!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum