A u mnie to teraz nie ma żadnego przycisku "Lubię to" - ani tego nowszego, ani tego starszego. Albo to u mnie się coś zepsuło, albo coś kombinują i póki co nie ma żadnego.
Przeglądanie internetu bez adblockerów to w dzisiejszych czasach samobójstwo.
Reklamy w formie bannera mi nigdy nie przeszkadzały. Jednak z czasem zaczęto robić więcej zajmujące gify, jakieś flashe zamulające kompa, wyskakujące reklamy i wymysł samego szatana czyli wyskakujące reklamy z uciekającym krzyżykiem do zamknięcia (który czasem nawet i tak przenosił na stronę docelową!!!). To już było za wiele i poblokowałem to dziadostwo.
Za niektóre chamskie reklamy powinni twórców karać karą śmierci, albo przynajmniej kastrować.
Ja tak samo, dopiero u kumpla dowiedziałem się, że na YT są reklamy przed czy w trakcie oglądania filmików! SZOK! Jak ktoś może tak przeglądać neta. Większość (jeśli nie wszystkie) portali wygląda z tymi reklamami jak tandetny bazar z lat 90'tych. Reklamy po chamsku i prostacko próbują zwrócić na siebie uwagę a swoją formą często obrażają moją skromną inteligencję. Byleby tylko w tej naszej wolnej unii nie zabronili nam z dobrodziejstw adblocków korzystać.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
ja ostatnio wyłączyłam adblocka tylko na jednej stronie (takim blogu, żeby dać zarobić autorowi) i ładował mi się chyba 5 razy dłużej niż gdy miałam włączone blokowanie :o
nie wiedziałam że można zablokować te social plugins, biegnę to zrobić! (zawsze się boję że przypadkowo kliknę lubię to pod czymś głupim)
i też nienawidzę oglądania filmów na yt na komputerze mojej siostry, bo ona nie ma adblocka a ja w ogóle nie jestem przyzwyczajona do tych reklam więc mnie bardzo wkurzają ;p
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
A wszelkie niechciane elementy można blokować ręcznie tworząc własne filtry.
Kod:
mistrzowie.org##.fb_like_button
Ten filtr usuwa lajki z mistrzów, ale czasem się trzeba bardziej pobawić, gdy np do każdego obrazka jest indywidualny przeszkadzacz. Wtedy, żeby zrobić ogólny filtr trzeba wstawić * w miejsce zmiennej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum