Głupotka taka mała, ale w sumie głupotki są nawet fajne~
Moja grupa naukowa była zaproszona na spotkanie organizacyjne konwentu, gdzie zostaliśmy potraktowani jak banda mangozjebów. Gdy była poruszana sekcja naukowa, którą planowaliśmy zapełnić, to zapytano się nas czy nie mamy może jakichś znajomości (a to my byliśmy tymi, których oni poszukują) i gdy przeszli do sekcji m&a, to pomyśleliśmy, że "dobra, to możemy się w sumie już zbierać, bo nic tu po nas", a tamci do nas "no i chcielibyśmy żebyście się zajęli organizacją tej części", na co my do nich takie miny:
i do widzenia. Przynajmniej dla mnie, ale moja koleżanka, będąca przewodniczącą koła, jest bardzo przewrażliwiona na punkcie podchodzenia niepoważnie do naszego koła (nawet nie wiecie jak trudno jest być wykładowcą z magistrem japonistyki nie będącej filologią i musieć przy okazji angażowania się w każde wydarzenie tłumaczyć, że nie przychodzisz zrobić prezentacji o Durarara, tylko o japońskiej etykiecie Kaizen co najmniej. Ja też nie wiem. Ale jak ją wczoraj zobaczyłam, to trochę to poczułam ). Teraz ona chce im podrzucić nasze portfolio, żeby sobie wyraźnie poczytali z kim w ogóle mieli do czynienia.
I jednym z elementów ma być podrzucenie im linku do naszego najbliższego wydarzenia - <z racji uzbierania wystarczającej liczby osób link już został usunięty> i tutaj wpadłam na pomysł, przez który piszę tego posta. Jeżeli kogoś niewinnie świerzbi paluszek, to może całkowicie bez zobowiązań kliknąć w pomarańczowy kwadracik "idę" Liczba uczestników w tym wydarzeniu jest całkowicie na pokaz tamtym organizatorom, więc im więcej tym lepiej Chciałabym jakoś pocieszyć moją koleżankę, dlatego proszę tutaj o tę drobną pomoc
Ostatnio zmieniony przez Love178 2015-01-12, 19:45, w całości zmieniany 3 razy
Ok, ale jednak trochę Was przyhamuję, żeby ta liczba naprawdę nie wyszła jakaś kosmiczna xD Tak bardzo Wam dziękuję za szybką reakcję, jesteście super mega kochani
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum