Wysłany: 2017-10-19, 10:26 Czy za każdy kolejny post narzekający na każdy kolejny post
Decydujecie
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
No trafiłeś na gorszy dzień Davosa - co zrobić. Zdarza się. Ja jak zaczynałam na Mistrzach to miałam plan być fajnym adminem z kontaktem z ludem itp... Teraz większość banów za jakieś marudzenie i uprzykrzanie się leci ode mnie. I znowu - jak mam dobry nastrój, to spoko, ostrzegam i odpuszczam. Jak ktoś odpysknie albo mam ciężki dzień, no to... Cóż.
macbed, nie. Za KAŻDĄ taką akcję mógłby i w sumie powinien być ban, wlsz kazał mi się nie certolić. Po prostu niektórym się upieka, kiedy mam lepszy humor - wtedy chce mi się wchodzić w dyskusję. Więc to przypadki lepszego humoru są związane z ułaskawieniem, nie złego z jakąś karą.
macbed, nie. Za KAŻDĄ taką akcję mógłby i w sumie powinien być ban, wlsz kazał mi się nie certolić. Po prostu niektórym się upieka, kiedy mam lepszy humor - wtedy chce mi się wchodzić w dyskusję. Więc to przypadki lepszego humoru są związane z ułaskawieniem, nie złego z jakąś karą.
Jak tak to props.
Davos napisał/a:
A ten znowu to samo, mimo że tłumaczyłem mu chyba z 10 razy, że ban nie był za przeróbkę
raz
za przeróbkę i dwa posty krytykujące władzę, teraz jest takich postów znacznie więcej, bądź konsekwentny i banuj wszystkich albo przyznaj się do błędu
"bęcwały", moja pierwsza wypowiedź po wejściu na forum po nieobecności, była skierowana do ogółu użytkowników jako bandy przedszkolaków których wystarczy zostawić na chwilę a już robią burdel
zatem to że jest to obelga wobec administracji to już sam sobie dopowiedziałeś
natomiast jeśli uważasz "gupka" za BLUZG, to nie mamy o czym rozmawiać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum