[ Dodano: 2017-10-23, 16:01 ]
“Nie uważam ,że biedni sami sobie na to zasłużyli ,ale byłem na Wyspach i widziałem ,jak Romowie robią falafele z krwi Chrześcijańskich niemowląt”
“Mój ojciec jeździ TIRem po Europie i widzi ,że zachodni degeneraci chcą rozsadzać fundamenty wprowadzając w przedszkolach jogę”
“Nie jestem fanem Hitlera.......ale moja siostra z Belgii mówiła.......że firmy farmaceutyczne chcą skrobać Polki”
“Byłem wczoraj w Biedronce i usłyszałem, że gender goli wąsy”
“Słyszałem......że Zieloni robią z dobrych katolickich kobiet lesbijki”
“Moja siostrzenica była w Londynie i wie , że uchodźcy chcą mordować kobiety”
[ Dodano: 2017-10-23, 16:14 ]
“Nie jestem rasistą, ale mój mąż widział, jak Araby chcą opodatkować (5%) wszystkich białych za posiadany kolor skóry”
[ Dodano: 2017-10-23, 16:14 ]
“Znam wielu gejów‚ są miłymi ludźmi‚ ale kumpel mówił mi.....że homomałżeństwa chcą rewolty”
[ Dodano: 2017-10-23, 16:15 ]
“Bundestag celowo ukrywa prawdę o tym , że wegetarianie chcą ukryć prawdę o wydarzeniach w Kolonii”
Prawdocepcja
[ Dodano: 2017-10-23, 16:18 ]
“Nie jestem homofobem , ale Jeremi Mordasewicz ocenił , że Piotr Ikonowicz chce zdelegalizować masło”
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
“Jestem obrońcą naszych kobiet, ale Jeremi Mordasewicz ocenił, że Marcelina Zawisza chce los Polski oddać w ręce pani Merkel”
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum