sie dawno tak nie wkurwiłem
przeglądam sobie spokojnie sadistica a tam taki artykuł
Dyrektorka szkoły spalona żywcem
Cytat:
"School principal Tahira Kazi was set on fire by Taliban gunmen yesterday
She was head of the Army Public School in Peshawar attacked by jihadists
It's believed she was torched because she's married to a retired colonel
Harrowing pictures of devastation at the school have been emerging
One shows Mrs Kazi's office where a terrorist blew himself up
Another shows a blood-splattered doorway leading to an auditorium
'Body parts and blood were flying like small pieces of cotton' - survivor
Taliban has released pictures of the terrorists responsible for the atrocity"
jestem troche nawalony wiec nie wiem jak dobrze to przetlumacze
ale mniej wiecej idzie to tak;
dryektroka szkoly, Tahira Kazi zostala wczoraj podpalona przez jakiegos talibana. była głowa publicznej szkoly w Peshawar czyli w Pakistanie. została podobno podpalona bo posłubiła emerytowanego żołnierza
kilka fot:
Po za dyrektorką zginęło też 132 dzieci
no kurwa mać ja pierdole, jak tak wgl mozna? szostka skurwysynow wbiła normalnie do szkoly i zaczela strzelac do tych dzieci, kurwa mac. gdzie tu kurwa jakies fundamenty pierdolonego czlowieczenstwa? no wezcie mi kurwa to wyjasnijcie bo ja tego nie rozumiem. jak mozna wgl strzelac do bezbronnego? tym bardziej do dziecka. dalej cos przeczytalem ze glownym powodem, dla ktorego to zrobili, bylo to, ze kilka dni wczesniej wojsko rozjebalo grupki terrorystow. no i kurwa dobrze zrobili. jak sie kurwa jest jebanym skurwysynem dzihadysta zapatrzonym w gowniana ideologie i grozi sie i zabija ludzi to sie trzeba chyba liczyc z tym ze ma sie na pienku z prawem, nie? jestem najebany i mi kurwa smutno bo sie takie rzeczy dzieja a ja gowno moge zrobic a najchetniej to bym kurwa stanal przed tymi skurwysynami z magazynkiem i rozjebał każdego z nich. neich oni kurwa wszyscy zdechną
Po prostu, kurwa, brak słów. Te pierdolone skurwysyny zasługują na agonię równie nieopisywalną co ich głupota, nienawiść i skurwysyństwo. Powinno się z nich zdzierać skórę i ćwiartować godzinami, by cierpieli jak najdłużej.
gdzie tu kurwa jakies fundamenty pierdolonego czlowieczenstwa? no wezcie mi kurwa to wyjasnijcie bo ja tego nie rozumiem. jak mozna wgl strzelac do bezbronnego?
Oni nie znają pojęcia "człowieczeństwo". W imię fanatycznie wyznawanych przekonań są w stanie zrobić absolutnie wszystko. Nie mają kompletnie żadnych hamulców. I dlatego tak trudno się walczy z tymi sukinsynami.
Ja pierdole :v to nawet nasi Tatarzy nie są tacy pojebani, bo im wystarczy konstytucja Najjaśniejszej Rzeczypospolitej polskiej.
Żeby dziś imię religii mordować bezbronnych, bo "coś tam", cokolwiek tam... kurwa no.
Może jakaś krucjata czy coś? Chociaż, to nie te czasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum