Takie pytanko małe. Nie zaglądając do powiadomień wchodzę w skrina, który mi się wyświetlił, że pojawił się komentarz (ale ja o tym nie wiem) i znowu muszę patrzeć na powiadomienia żeby je "odhaczyć". Czy da się zrobić tak, że jak wejdę w skrina to powiadomienia tak sobie po prostu znikną bez ponownego wchodzenia?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Ja w ogóle sobie dałem spokój z tym dzwonkiem. Za dużo klikania, wolę przeglądać mistrzów standardowo, a do screena wracam po jakimś czasie na ogół tylko wtedy, kiedy coś w nim skomentowałem żeby zobaczyć, czy ktoś się do mojego komenta nie odniósł.
odpowiedź nie linkuje nicków osób, które mają znaki w nim, ani tych z cyframi na początku, przez co nie dostają powiadomień. przykładowo nie linkuje mnie (1w9) ani dymano_thc (złapało tylko 'dymano').
odpowiedź nie linkuje nicków osób, które mają znaki w nim, ani tych z cyframi na początku, przez co nie dostają powiadomień. przykładowo nie linkuje mnie (1w9) ani dymano_thc (złapało tylko 'dymano').
mozecie zrobic tak, ze jak raz wejde z powiadomienia na dany screen to automatycznie reszta powiadomien z tego samego screena odznacza sie jako przeczytane?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum