Wysłany: 2014-09-12, 18:20 DOOMROW w Must be the Music!!
Tak się składa, że mój znajomy bierze udział wraz ze swoim zespołem w tegorocznym MBTM!
Jego zespół gra twardy, mało popularny metalcore. Mają własną płytę i wielkie perspektywy na sukces. Ja osobiście średnio lubię tak hardcore'owy rodzaj muzyki, ale jeśli wśród was są fani tego nurtu, polecam obejrzeć MBTM, a kto wie - może i spodoba się wam ten zespół i zagłosujecie na nich?
W sumie niezłe, amatorami też raczej nie są - to mnie mile zaskoczyło. Pytanie czy to przejdzie? Choć z drugiej strony nie jest to tak ciężkie brzmienie, by nie trafiło do szerszego grona odbiorców.
Odsłuchałem sobie tę piosenkę, którą tutaj dałeś. Metalcore w czystej postaci. Czyli coś, co Szyszek bardzo lubi
Pora odsłuchać coś jeszcze od nich. Coś czuję, że mogą mi się spodobać!
Ruda, już nie raz tego typu zespoły przechodziły w tym programie, np. The Sixpounder lub Eris is my homegirl. Ci też mają szansę. I życzę im jak najlepiej!
Tak oni będą pokazywani w TV już w niedzielę. Też nie oglądam tego programu, ale dowiedziałem się co nieco o nim. Na razie są tylko kwalifikacje, które już miały miejsce kilka tygodni temu, ale niestety nie dowiecie się czy przeszli czy nie, bo nie mogą o tym mówić
_________________ Popełniliście wielki błąd. Chcieliście wydymać Freda, a teraz Fred wydyma was!
Nienawidzę takiego wokalu. Szatanskie zespoły, które tak charczą i drą się na mikrofon są u mnie spalone choćby muzyka nie wiem jak była dobra. A te co mają "normalny" (taki Bruce Dickinson nie drze tak ryja, a mógłby przecież) wokal to nawet jak słabują na instrumentach są u mnie na plusie. Nie żeby ten twój kolega źle śpiewał, ot zupełnie nie w moim guście. Za to od muzyki nie rozbolały mnie uszy a nawet wysłuchałem z zainteresowaniem więc instrumentalnie jest nieźle.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Znowu zgadzam się z Jankielem. Instrumentalnie jest nieźle, ale wokal... no, szkoda gadać. Nie brzmi to nawet w połowie tak dobrze jak growle kapel black metalowych.
V - r ale dla Ciebie to nie brzmi bo uważasz że jest to niedostatecznie dobre darcie japy a dla mnie nie brzmi bo nie cierpię takiego darcia japy. Mimo to fakt, konkluzja ta sama w obu wypadkach.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Mi też właśnie wokal nie podchodzi. z zespołów, które kiedyś słuchałem, w których wokalista darł japę podobał i w sumie nadal podoba mi się jedynie głos Jeff Becerr'y
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum