R - y nie ma się w co ubrać. Ktoś pomoże? Z avatarem i podpisem konkretniej. Jestem gotowa na wszelkie propozycje!
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Ruda, nie wiem właśnie jakie! Coś jakiegoś fajnego i pasującego do mnie! Avatar od biedy mogę już walnąć tą Amy. Ale banner już niezbyt
fotka w szaliku nieee... nie daję już moich zdjęć!
Ruda, dziękuję!
Moris299, ale to oznacza albo brak avatara albo złamanie regulaminu i usunięcie (więc znów brak avatara). A więc w tym przypadku nie będzie to uzasadnione.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
bartek mi obiecał, że mogę mieć rozbieranego gifa przez 24 godziny bez bana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum