Problem wygląda tak, że gdy wchodzę na jakiegoś tinychata, omegle itd. to Internat mi to blokuje i nie mam możliwość wejścia. Samo to co jest na Adobe się nie ładuje. TOR nie pomaga, bo włączając Adobe, równocześnie serwer w Internacie zna moje IP. Jakieś pomysły?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
korzystasz z komputerów jakichś które tam są czy masz swój komputer i używasz tylko jakiegoś wifi internatowego które poblokowali? bo jak to drugie to ja bym korzystała z internetu na telefonie do takich rzeczy:D w sensie że zamieniasz telefon w router i korzystasz ze swojego, wolnego internetu, bez cenzury i głupich zakazów
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Mam własny komputer, i internet z Internatu podciągam pod router wifi.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Tak kurwa. Cały serwer im na dole odłączę.
...
Dwa lata temu ktoś DDoSa zrobił i wszystko ładnie działało, ale naprawili.
Spróbuj się z vpn połączyć jak to zrobić krok po kroku mogę Ci na pw napisać tu masz dane jeśli wiesz jak to zrobić :
PPTP server : ukvpn.newfreevpn.com (ew spróbuj też jak nie będzie działało uk to usvpn.newfreevpn.com albo cavpn.newfreevpn.com)
PPTP username : free
PPTP password : 1234
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum