Instagram to rak. Udawanie sztuczności, udawanie naturalności - co za różnica? I atykuł jest chyba przedawniony, bo dziewczynie z pierwszego zdjęcia już jakiś czas temu woda sodowa uderzyła do głowy i stanęła w szeregach osób, które muszą mieć "wszystko od Gucci"
Mańka, jest po prostu chujowo napisany. Natknęłam się na to określenie w Internetach i poczułam się staro, nie wiedziałam, o co chodzi i natknęłam się na to. Nie nadążam za trendami, starzeje się.
Moda jak to moda, przychodzi, odchodzi i wraca. Chyba lepsze to niż stringi nad biodrówkami i odkryte brzuchu z przebitymi pepkami na początku wiosny (pozdro pierwsza połowa lat 2000.)
jak ktoś se chce być visco girl czy tumbrl grl czy inny chujwieco girl boy trans bo lubi i dobrze się z tym czuje to niech się bawi dobrze. Ale jak ktoś jest taki bo taka moda to dodatkowo do tego jest jeszcze pierdolnięty.
Jezuniu, przeczytałam artykuł, ale go nie zrozumiałam. Za dużo obcych dla mnie słów, jestem stara. #jankielmode
Witaj w moim świecie. Pierwszy raz? Będzie częściej. Nalej sobie rumianku i rozgość się.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
W sumie fakt. Ale czas biegnie nieubłaganie. Takie życie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum