_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Dostałam ostatnio fazy na soundtrack z Królowej Potępionych i odkryłam nagle czemu wokale na płycie z soundtrackiem różnią się od tego, który był w filmie.
W filmie Lestata śpiewał wokalista Kornu, ale miał podpisaną taką umowę z wytwórnią, że ta wersja nie mogła zostać wydana, więc zaangażował innych wokalistów, między innymi Mansona, wokalistę Disturber, Linkin Park...
RudaMaupa, Dokładnie, zwłaszcza że na youtubie można znaleźć studyjne, nieco podrasowane wersje filmowe...
Aż szukałam sobie płyty do auta, ale nie idzie dorwać xD
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum