ciekawe czy miałem wpływ na opcję edycji komentarza piszac o tym w pytaniach do admina no i temat odpowiedzi na odpowiedź tez był poruszany, jednak to forum jest bardziej przydatne niz myśleliśmy ^^ Dziękujemy panie programisto lol(szczególnie za edycję) ^^ (tylko czemu znikły wszystkie guziki "odpowiedź" i się w ogóle nie da odpowiadać? Mam nadzieję ,że to chwilowe problemy)
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2014-01-28, 09:50, w całości zmieniany 1 raz
Potwierdzam. Właśnie chciałem to napisać, ale odświeżyłem. W zasadzie to to napisałem.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Tak ,tylko na swój da się odpowiedzieć tyle zmian, tyle wygrać niech tylk otą odpowiedź naprawią i bedzie super i jeszcze jedna zmiana, tylko nie wiem czy dzisiejsza, ale dziś ją zauwazyłem, nie da się usuwać swoich screenów z archiwum
edit:
wow zaraz jak to napisałem to już się da usuwać screeny
edit2:
ok już kumam, po prostu żeby je usuwać trzeba to zrobić z poziomu podkategorii screenów ,a nie z poziomu profilu
Wysłałem im imejla, że jest problem. Mam nadzieję, że szybko to naprawią
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Tak jak chcieliście komentarze można edytować. Natomiast komentarze z facebooka zostały przeniesione na dół strony, gdyż 'zasłużeni', aktywni i kreatywni użytkownicy powinni być w pierwszej kolejności Udało mi się jeszcze złapać Szanownego Admina dragu na pół godziny przed wyjściem na wigilijnego karpia, żeby spróbował naprawić problem z odpowiedziami na komentarze
Wesołych
U mnie dalej nie ma a muszę jednemu komunistycznemu ścierwu odpisac.
Też na początku nie miałem. Wyłączyłem wszystkie dodatki i się pojawiło, potem znowu włączyłem i działa jak ta lala
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum