Przyznam się, że nigdy shiny nie spotkałem ani nie złapałem. A grałem dużo. Red i Silver przeszedłem po kilka(naście) razy na komórkach, następnie FireRed na kompie, potem Emerald na smartfonie, na końcu przeróbki - Flora Sky (polecam) i Light Platinum (w uj długie, ale też niezłe).
Fajnie widzieć, że ktoś nadaje na podobnych falach (choć w sumie ja nie mam nigdy bladego pojęcia, że jakaś piosenka jest używana w anime)
Ostatnio (czyli jakoś w zeszłym miesiącu) odpaliłam pokemon emerald. Najbardziej lubię Pokemon Yellow. A pierwsze Pokemony, w które grałam, to... Black 2 xD Ja jestem kompletnie niegrająca, więc fakt, że pykam w Pokemony jest dla mnie mega wyczynem (i tak trudno mi się je przechodzi xP), wicągnęła mnie w nie koleżanka, która właśnie chciała się z kimś ścigać kto pierwszy ukończy Black 2 (przegrałam z kretesem, ale ona chyba trochę cheatowała). Nie trafiłam na żadne shiny nigdy, dalej szukam. Lubię nadawać głupawe nazwy w grze, co raz wrzucałam do jednego tematu Bardzo lubię szukanie glitchy w grze i teorie na temat tego uniwersum, w ogóle historia świata przedstawionego jest bardzo ciekawa, jak nie lubię fantasy, tak Pokemon mnie jednak wciągnęło. A humor z tej gry w ogóle mnie powala, memy, komiksy i filmiki zawsze poprawiają mi humor xD
Z kolegami graliśmy sobie w Pokemon Online, fajne bardzo to, jedynie nie przesiadują już tyle przy kompie i nie mam z kim grać xD
Dzisiaj odpaliłem Pokemon Light Platinum. Co prawda przechodziłem to kilka lat temu, ale warto było sobie przypomnieć. Jest to jedna z najlepszych fanowskich wersji gry, bazująca na Pokemon Ruby (3 gen.), jednak zawierająca stworki z 5 generacji. Podobno da się tu złapać wszystkie legendy. Póki co mam 5 odznak, gra w niczym nie ustępuje oficjalnym wersjom.
Oj muszę to odświeżyć. Masz może link do romu? Pamiętam miałem kiedyś zły rom bo przy chyba ostatnie odznace nie mogłem jej zdobyć bo nie było mistrza Gymu. Jakiś lodowy.
Gdzięki za odkop!
Muszę sobie znaleźć wolne 5 minut żeby wypróbować Pokemon randomizer/evolution randomizer (jak odpowiednio wyszukam, to koniecznie to drugie), gdzie kompletnie losowe będą wszystkie pokemony, na króre trafisz - startery, poki trenerów i te dzikie - oraz, co szczególnie mi się podoba, każdy pokemon może losowo ewoluować Pod względem treningu nie ma to najmniejszego sensu, ale fajny pomysł ktoś miał xD
Ach pukiemony. Kupiłbym najnowsze, ale szkoda mi kasy. No, jakbym miał robotę na weekendy, to z chęcią. A i tak muszę dokończyć "Y". Zajebiaszcza seria te poksy.
Chciałem nawet powrócić do anime, aaleee... polska wersja odstrasza (taaaa, ale za dzieciaka to się oglądało :v), a nie wiem czy znajdę wersję po ang. czy japońsku z napisami.
Eeeee, jeszcze nie użyłem. Ale, jak chcesz mi zaspojlerować, to chyba się do niego długo nie dobiorę xd
Chooociaż, ja w poksy jestem zielony. Nadal nie ogarniam sporo rzeczy. Czy tego masterballa potrzebujemy do supermegahiper pokemona?
No właśnie w Y w punkcie kulminacyjnym gry wydaje Ci się, że trafiasz na super hiper pokemona, ale on jest z góry zaplanowany według fabuły, że trzeba go złapać, dlatego każdy pokeball da radę. Potem w post gamie jest super hiper pokemon, który jest nieziemsko trudny do schwytania i wtedy warto wykorzystać tego masterballa jak się ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum